OŠTRA ODLUKA: / Čelnik Hajduka suspendiran na dvije godine

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotić

Predsjednik Hajdukova NO Ljubo Pavasović Visković dobio je dvogodišnju zabranu obavljanja funkcija u nogometu.

11.12.2015.
15:49
PIXSELL, Miranda Cikotić
VOYO logo

U odluci disciplinskog suca KrešimiraVlajčevića, koju je donio temeljem prijava sudaca i delegata s utakmice 10. kola Hajduk-Dinamo, piše da je ovu suspenziju dobio zbog grubog vrijeđanja i nasilničkog ponašanja prema sucima utakmice.

"Isti je prekršaj počinio u vrijeme dok se nalazi pod izdržavanjem pravomoćne kazne zabrane obavljanja funkcije od godinu dana pa mu se izriče jedinstvena kazna u trajanju od tri godine time da se umanjuje za dio konačno izrečene kazne od 06.02.2015. godine koji je izdržao", stoji u odluci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam što sam kažjen najvećom kaznom u povijesti hrvatskog nogometa. Očito je da me percipiraju kao najveću opasnost", izjavio je Pavasović za 24 sata.

Kažnjen i Vučević

Osim njega kažnjen je i sportki direktor Hajduka GoranVučević. On neće smjeti obavljati svoju funkciju tri mjeseca, a dobio je i novčanu kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog vrijeđanja sudaca po završetku utakmice kažnjen je vremenskom kaznom zabrane obavljanja funkcije u trajanju od tri mjeseca i novčanom kaznom u iznosu od 8.000 kuna dok je oružar kluba Miro Čolak također zbog uvreda upućenih sucima kažnjen s mjesec dana zabrane te mora platiti iznos od 3.000 kuna".

Blaga kazna Modrima

Također, Hajduk je je kao organizator utakmice kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 35.000 kuna zbog paljenja baklji i ubacivanje istih u ograđeni dio igrališta od strane navijačke skupine Torcida te višekratnog neprimjerenog skandiranja i uvredljivog transparenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog neprimjerenog skandiranja u dva navrata iz dijela tribine gdje su se nalazili gostujući navijači GNK Dinamo je kažnjen sa 6.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo