ŽESTOKA REAKCIJA JOŠKA VLAŠIĆA NA PROZIVKE SANDRINA TRENERA: / 'Ako pišaš, ne radi to uz vjetar'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nije trebalo dugo čekati na odgovor Joška Vlašića, Blankina oca i trenera

7.10.2019.
13:53
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Trener Sandre Perković, Edis Elkasević, nakon bronce na Svjetskom prvenstvu u Dohi prozvao je Hrvatski olimpijski odbor zato jer Blanki Vlašić financira dva trenera, dok Sandri samo jednog.

"Pa ja od HOO-a imam samo honorar koji je privremen. Ako ne opravdam kriterije, sljedeće godine letim van. Moram se nekome ulizivati da me ostave u određenoj kategoriji. Blanka Vlašić ima dva trenera koje financira HOO. Blanka ima tri olimpijska zlata, a Sandra dva? OK, hvala, kad i mi budemo imali treće olimpijsko zlato onda ćemo tražiti plaću za drugog trenera", rekao je Elkasević ranije za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor u devet točaka

Nije trebalo dugo čekati na odgovor Joška Vlašića, Blankina oca i trenera. SN prenosi kako je Vlašić odgovorio Elkaseviću u devet točaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Čestitke Sandri, njemu i stožeru za sjajnu broncu na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

2. Čudno da se nakon bronce u svom nezadovoljstvu obrušio na Blanku i njene trenere, jer je ista situacija bila i kad je Sandra osvajala zlata, pa ga mi nismo “ometali”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Čudno je i to što vrlo dobro zna što znači biti najbolji na svijetu i koliko je to u atletici teško; a Blanka na svjetskim prvenstvima ima četiri zlatne medalje (po dvije na otvorenom i u dvorani) te tri srebra (dva na otvorenom i jedno u dvorani), kao i jednu dvoransku broncu. Zar je to malo?

4. Blanki pripada titula najbolje atletičarke svijeta, dva puta najbolje Europljanke, te najbolje sportašice svijeta po izboru sportskih novinara, što u ženskoj konkurenciji nitko kod nas još nije dosegnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Blanka ima najvrijedniji atletski rezultat u Hrvatskoj; 208 cm i samo 1 cm od svjetskoga rekorda.

6. Kada govorimo o trenerima, razlika između Bojana Marinovića i mene i njega je u tome što smo mi s Blankom od samog početka, a on je Sandru preuzeo kad je ona već bila najbolja. Želim mu da u godinama koje dolaze nekoga momka u bacanju kugle od 13 m dovede do 23 m.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. U atletskim krugovima normalna je situacija da trener ulazi u postotak nagrada s natjecanja svoga pulena i na taj način sudjeluje i u dobrim ishodima zajedničkog rada. Ukoliko je takav odnos uspostavljen u njegovom slučaju, onda njegov novac nije problem. Ako to nije slučaj, onda treba pokucati na obližnja vrata.

8. Ima mnogo dobrih narodnih poslovica koje bi moglo opisati ovaj slučaj. Padne mi jedna kineska: Ako pišaš, ne radi to uz vjetar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9. Čestitka Sandri, njemu i stožeru na sjajnoj bronci na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo