ZAVRŠILA JE JEDNA VELIKA ERA U NFL-U: / Tom Brady službeno je postao član Tampa Bay Buccaneersa

Image
Foto: Profimedia

Tijekom dosadašnje 20-godišnje karijere u NFL-u, Brady je s New England Patriotsima, pod vodstvom trenera hrvatskog podrijetla Billa Belichicka.

20.3.2020.
16:03
Profimedia
VOYO logo

Najuspješniji NFL quarterback svih vremena 42-godišnji Tom Brady, koji se nakon 20 godina vjernosti razišao s New England Patriotsima, u petak je i službeno postao novim igračem Tampa Bay Buccaneersa.

Buccaneersi su Bradyju ponudili dvogodišnji ugovor, a financijski detalji nisu objavljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzbuđen, ponizan i gladan... ako postoji nešto što sam naučio o američkom nogometu, to je da nitko ne mari za ono što si napravio u prošloj sezoni... zarađuješ povjerenje i poštovanje onih oko tebe kroz predanost koju pokazuješ svaki dan. Započinjem novo nogometno putovanje i zahvalan sam Buccaneersima što su mi dali priliku da radim ono što volim", napisao je Brady na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj potpisuje ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impresivna karijera

Tijekom dosadašnje 20-godišnje karijere u NFL-u, Brady je s New England Patriotsima, pod vodstvom trenera hrvatskog podrijetla Billa Belichicka. osvojio šest naslova prvaka, četiri puta bio proglašavan najboljim igračem Super Bowla, a još triput je osvajao trofej za najkorisnijeg igrača u sezoni. Drži brojne NFL rekorde među kojima je i 41 utakmica koju je odigrao u doigravanju te u svima bio startni 'quarterback'.

"Tom je dokazani prvak koji je dostigao veličinu na terenu zato što od sebe i suigrača uvijek traži najbolje. Znam ga još otkako smo ga izabrali na draftu prije 20 godina kao igrača New Englanda i kroz to vrijeme je vrlo jasno pokazao da i danas želja za naslovima u njemu gori jednakim žarom kao što je to uvijek bilo. Posjeduje rijetku urođenu osobinu vođe što će se odmah odraziti na našu organizaciju", izjavio je u priopćenju glavni menadžer Tampa Baya Jason Licht.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proteklih godina Brady je ponavljao kako mu je cilj igrati do 45. godine, ali nije uspio postići dogovor s Patriotsima o produženju ugovora te je odlučio potražiti novi klub. Kolika je Bradyjeva veličina možda najbolje pokazuje podatak da on ima pet puta više pobjeda u doigravanju, šest puta više pobjeda na Super Bowlu i sedam puta više sezona s 30 i više dodavanja za touchdown, nego što ih imaju svi prethodni 'quarterbackovi' u povijesti Buccaneersa.

"Tom je najuspješniji quarterback u povijesti NFL-a, ali ono što ga čini posebnim je mogućnost da učini boljima one oko sebe", izjavio je glavni trener Tampa Baya Bruce Arians u putem priopćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je dokazani pobjednik, koji će nam donijeti vodstvo, odgovornost i radne navike koje su potrebne kako bi nas vodio prema našem cilju, osvajanju još jednog naslova", dodao je Arians, jedan od najzaslužnijih u dovođenju Bradyja na Floridu.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo