ZASTRAŠUJUĆE: / Ovako iz kokpita izgleda izletavanje F1 vozača koji je nakon toga prebačen u bolnicu

Image
Foto: AFP, JOHN THYS

Njemački vozač Nico Rosberg pobjednik je Velike nagrade Belgije koja je u nedjelju vožena na stazi Spa-Francorchamps.

28.8.2016.
17:31
AFP, JOHN THYS
VOYO logo

Rosberg je vodio od samog početka utrke, a imalo je cijelo vrijeme dovoljno koncetracije i znanja da izdrži do kraja i dođe do svoje šeste pobjede u sezoni. No, utrku je obilježilo i izlijetanje vozača Renaulta Kevina Magnussena koji je u punoj brzini udario u zaštitnu ogradu.

Danac je preagresivno prešao preko rubnika, izgubio downforce i kontrolu nad stražnjim krajem u šestom krugu utrke nakon čega se razbio u barijere na izlazu iz Raidillona. Magnussen je odvezen u bolnicu s ozlijeđenim gležnjem, a s obzirom na to kako je njegov bolid izgledao, prošao je jako dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NICO ROSBERG IDE OČEVIM STOPAMA: Nijemac u uzbudljivoj utrci pobijedio na Velikoj nagradi Belgije

'Ima malu posjekotinu na lijevom gležnju'

Magnussen je bez problema izašao iz totalno uništenog bolida, ali je ipak prebačen u bolnicu na pretrage i tretman ozlijeđenog gležnja.

"Izašao je iz bolida bez pomoći i prebačen je u liječnički centar na pregled. U potpunosti je pri svijesti. Ima malu posjekotinu na lijevom gležnju i prebačen je u obližnju bolnicu na dodatne rutinske provjere", stoji u Renaultovom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama ubrzo je osvanuo i video Magnussenovog izletavanja. Pogledajte i samo kako je to izgledalo. Scena je bila poprilično zastrašujuća, posebno kad se ovako gleda s kamere iz kokpita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ovako je izletavanje izgledalo iz drugog, suprotnog kuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo