VN ŠPANJOLSKE: / Formula 1 dobila je najmlađeg pobjednika svih vremena

Image
Image
15.5.2016.
16:19
VOYO logo

U svojoj prvoj utrci za Red Bullovu momčad, momak rođen u rujnu 1997. godine pokazao je nevjerojatnu smirenost i preciznost u vožnji koja je u konačnici njegovom timu donijela slavlje koje su čekali još od Velike nagrade Belgije 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogreška Mercedesa

"Ne mogu vjerovati, nevjerojatno je doći do pobjede u prvoj utrci za Red Bull", prve su izrečene misli momka zbog kojeg je na pobjedničkom postolju premijerno svirana nizozemska himna.

Unatoč dominantnoj vožnji, velik dio razloga zbog kojih se o Verstappenu danas piše kao o najmlađem pobjedniku ikad u prestižnom automobilističkom natjecanju pada na leđa vodećih vozača poretka. Sudar ide na dušu aktualnog prvaka koji je pokušao vratiti izgubljenu najbolju startnu poziciju i pritom je izgubivši kontrolu nad bolidom uzrokovao katastrofalan rezultat za Mercedesov tim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KATASTROFALAN START: /

Pogledajte sudar momčadskih kolega koji je razbjesnio Mercedesov F1 tim

O svemu tome Verstappen ipak neće razmišljati. Nema niti razloga jer na njegovoj pobjedi nema mrlje, a ostvario ju je ispred Ferrarijevog dvojca Kimija Räikkönena na drugom mjestu i Sebastiana Vettela kojem je pripala najniža stepenica pobjedničkog postolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed vozača u ukupnom poretku:

1. Nico Rosberg (Njem) Mercedes 100 bodova 2. Kimi Räikkönen (Fin) Ferrari 61 3. Lewis Hamilton (VB) Mercedes 57 4. Sebastian Vettel (Njem) Ferrari 48 5. Daniel Ricciardo (Aus) Red Bull 48 6. Max Verstappen (Niz) Red Bull 38

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo