STRAŠNO

[VIDEO] JEZIVI PRIZORI. POLICAJAC PUCAO NA ZLATNOG OLIMPIJCA: Pobjegao iz karantene pa zamalo izgubio glavu

Policajac je prvo ispalio pucanj upozorenja u zrak i kada ovaj svejedno nije stao pucao je prema njemu

Malo koja zemlja na svijetu nije uvela barem neki blaži oblik karantene, dok, recimo, Kostarika vrlo ozbiljno shvaća pandemiju koronavirusa i uvela je čak policijski sat. Većina građana u dobrovoljnoj je ili prisilnoj samoizolaciji i pridržava se svih uputa svojih stožera, ali tu i tamo se nađe netko tko jednostavno ne može podnijeti zatvoren prostor.

Iz izolacije je tako pobjegao i to u vrijeme policijskog sata, kostarikanski zlatni olimpijac u surfanju, Rafael Villavicencio i tu egzibiciju zamalo je platio životom. Naime, kostarikanska policija vrlo je ozbiljno shvatila svoje zadatke i podosta je nasilno upozorila Villavicencija da krši zakon.

U vrijeme kada se ovaj spremao surfati na plaži se pojavio policajac koji je upozorenje odlučio iskazati pištoljem. Vidjevši to, surfer je počeo bježati, a policajac je prvo ispalio pucanj upozorenja u zrak i kada ovaj svejedno nije stao pucao je prema njemu.

Na sreću nije ga pogodio, a kostarikanski surfer odlučio ga je tužiti za pokušaj ubojstva.

“Držao je oružje na prijeteći način. Kad sam to vidio, uspaničario sam se i počeo trčati”, rekao je surfer kostarikanskoj televiziji.

Povratak na Net.hr