UVJERLJIV START: / Hrvatska lako do uvodne pobjede, a sada slijede pravi izazovi

Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić
Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić

Hrvatski vaterpolisti pobijedili su u dvoboju 1. kola završnog turnira Svjetske lige u ruskom gradu Ruzi reprezentaciju Japana s 13-5 (4-2, 3-0, 1-2, 5-1).

20.6.2017.
17:50
PIXSELL, Hrvoje Jelavić
VOYO logo

Hrvatska je u prvoj utakmici turnira i skupine B slavila protiv azijskog prvaka Japana s uvjerljivih 13-5. Očekivana pobjeda protiv Japanaca došla je već nakon dvije četvrtine i vodstva od 7-2, da bi u trećoj četvrtini došlo do opuštanja pa su taj dio igre Japanci čak i dobili s 2-1. U zadnjoj četvrtini hrvatska igra je opet bila na razini koja se očekuje od olimpijskog doprvaka. Antonio Petković i Anđelo Šetka su s po tri pogotka bili prvi strijelci Hrvatske.

U skupini B su još Rusija i Australija. Naši s domaćinom, Rusijom, igraju u srijedu, 21. lipnja s početkom u 19 sati po hrvatskom vremenu, a u četvrtak, 22. lipnja, suparnik je Australija, koju vodi Elvis Fatović (15 sati). U drugoj skupini završnog turnira su Kazahstan, Italija, SAD te Srbija, branitelj naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


HRVATSKA - JAPAN 13-5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA: Bijač, Macan, Petković (3), Lončar (1), Joković (2), Buljubašić (1), Vukičević, Bušlje (1), Fatović (1), Krapić, Šetka (3), Garcia (1), Marcelić

JAPAN: Tanamura, Sdachi (1), Kawamoto, Shiga, Yoshida, Ida, Scimizu, Takata (1), Arai (1), Inaba, Okawa (1) Araki (1), Fukushima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo