TUCAK BIJESAN ZBOG SUĐENJA, ALI IPAK PRIZNAJE: / 'Nema tu puno filozofije, Srbija je bolja od nas'

Image

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak priznao je nakon poraza u finalu Olimpijskih igara u Rio de Janeiru da je Srbija u ovom trenutku bolja momčad.

21.8.2016.
0:28
VOYO logo

Hrvatska je u finalnoj utakmici poražena sa 7-11. Naši vaterpolisti ni u jednom trenutku tijekom dvoboja nisu bili u prednosti, a očajna realizacija igrača više nas je skupo koštala.

Image
BARAKUDE OSVOJILE SREBRO! /

Ništa od obrane olimpijskog zlata, moćna Srbija bila je jača

Image
BARAKUDE OSVOJILE SREBRO! /

Ništa od obrane olimpijskog zlata, moćna Srbija bila je jača

'Loše suđenje'

"Nema se tu što puno filozofirati, treba biti sportaš i i priznati da je Srbija bolja od nas. Pobijedila nas je zasluženo, kao i u prijašnjim utakmicama. Pokušavali smo sve, tražili sva moguća rješenja, ali nije išlo. Nije bilo koncentracije da obranimo njihove vanjske šutove koji su im glavna snaga", rekao je za HRT Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je, unatoč uvjerljivom porazu, ipak imao zamjerke i na suce.

"U prilog nam nije išao ni kriterij suđenja. Znam da će mi neki zamjeriti što to govorim nakon ovakvog poraza, ali bilo je čupanja za glavu, poništen nam je čisti gol s igračem više na početku, potom je suđen prekršaj u napadu Lončaru, a 15 sekundi prije toga nam je čovjek 'ubijen'... No, unatoč tome, treba priznati da je Srbija bolja od nas", istaknuo je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Grandiozan rezultat'

Na opasku da je i olimpijsko srebro ogroman uspjeh, rekao je:

"U ovom trenutku ne mogu razmišljati o tome da je srebro veliko, ali kad se slegnu emocije, bit ću zadovoljan. Srbija je kvalitetnija ekipa, u ovom je ciklusu dominirala. Sad sam tužan, ali kad prespavamo, shvatit ćemo da smo postigli grandiozan rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je izbornik najavio da Hrvatska unatoč porazu ima svijetlu budućnost.

"Mislim da imamo 10-11 igrača koji su u najboljim igračkim godinama za Tokio 2020., uz mlade koji dolaze. Hrvatska ide dalje s fantastičnom reprezentacijom", zaključio je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo