TRENUTAK KOJI SU SVI ČEKALI: / Pogledajte kako izgleda novi Ferrarijev bolid

Image
Foto: AFP

Ferrari je u petak službeno predstavio novi bolid kojeg će naredne sezone Formule 1 voziti Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen.

19.2.2016.
19:09
AFP
VOYO logo

Njih su dvojica skinula plahtu i svijetu predstavili SF16-H. Odmah se primjeti razlika od prošlogodišnjeg jer ima kraći nos u uži kraj.

"Ovaj projekt krenuo je prije godinu dana, a naši su ciljevi dosta su ambiciozni. Mijenjali smo nos i prednju suspenziju, ali i kraj", rekao je tehnički direktor SimoneResta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba s Mercedesom

Četverostruki prvak Formule 1, Nijemac SebastianVettel poručio je da će Ferrari sljedeće sezone biti još jači. To podrazumijeva konkurentniju borbu s Mercedesom koji je dominirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošla sezona je bila sjajna ali sada želimo više. Kada sam došao ovdje puno je ljudi promijenilo pozicije i to je razdoblje bilo teško, ali sada smo se puno bolje pripremili pa ćemo biti snažniji", poručio je Vettel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Ferrarija SergioMarchione dodoao je kako će biti tragedija ako momčad ne osvoji niti jedan naslov u deset godina. Podsjetimo, nova sezona Formule 1 počinje Velikom nagradom Australije 20. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike