TO SU GENI: / Schumacherov sin niže pobjede, ali svjetski mediji ga zbog nečeg drugog uspoređuju sa slavnim ocem

Image
Foto: Screenshot/YouTube

U debeloj sjeni svega što je napravio njegov otac Michael, 17-godišnji Mick Schumacher pokušava izgraditi vlastito ime i trkačku karijeru natječući se trenutačno u Talijanskom F4 prvenstvu.

11.4.2016.
18:05
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Tri utrke, dvije pobjede u njima i jedno peto mjesto donijeli su mladom Schumacheru, vozaču tima Prema Powerteam, vodeću poziciju u ukupnom poretku. Ipak, osim što postiže sjajne rezultate, baš kakve je nekoć postizao Michael u prestižnoj Formuli 1, ono čime Mick dodatno podsjeća na svoga oca jest način proslave nakon utrka.

Image
Foto: Screenshot/YouTube
Image
Foto: Screenshot/YouTube

Simpatije dijela talijanskog tiska njemački tinejdžer već je sakupio, nazivaju ga 'spektakularnim', dodaju da se 'Schumacher vratio, ali Mick, njegov nasljednik'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao otac

Posebno im se svidjelo to što je nakon pobjede na suhoj, Schumacher slavio na kišom natopljenoj stazi, pa su paralele s ocem, poznatim kao sjajnim vozačem po takvim uvjetima, postale dodatno osnažene. A, onda su vidjeli način kojim je proslavio pobjedu i u njemu vidjeli karakterističnu pozu slavlja njegova oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sebine Kehm, Michaelova glasnogovornica, skrbi i za dojam kojega Mick ostavlja u medijima, no naglašava da sva strka oko njega nije ono čime se zamaraju. Prioritet je osigurati mu mirnoću u sportskom rastu, naglašava Kehm dodajući da im napisi u medijima u ovome trenutku nisu prioritetni, a mladić se trudi i sam medijski distancirati po pitanjima zdravstvenog stanja svojeg slavnog oca.

Podsjetimo, Michael se već dugo oporavlja od ozljeda zadobivenih na skijanju krajem 2013. godine, odnosno stanja inducirane kome u kojoj je bio. O njegovom oporavku malo se toga zna, a od Micka se neće niti saznati. On je odlučio svoje ime graditi sportskim rezultatima, a ne na očevoj slavi i, na žalost, tragediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike