SVEČANOST UOČI OTVARANJA U PJONGČANGU: / Hrvatska zastava podignuta u olimpijskom selu

Image
Foto: AFP

Svečano podignuta hrvatska zastava u olimpijskom selu

7.2.2018.
13:31
AFP
VOYO logo

Hrvatski stanovnici Olimpijskog sela u Pjongčangu u srijedu su došli na svoje - podignuli su na jarbol nacionalnu trobojnicu.

Domaćini Zimskih olimpijskih igara (9. - 25. veljače 2018.) dočekali su hrvatsko izaslanstvo i poželjeli dobrodošlicu te uspješan nastup na Igrama našim olimpijcima. Na toj mini-svečanosti šef Misije HOO-a na ZOI u Pjongčangu, Damir Šegota, predao je "gradonačelniku" Olimpijskog sela Ryu Seung Minu prigodne darove iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domaćini se stvarno trude na svakom koraku da sve besprijekorno funkcionira. Zasad zaslužuju sve pohvale, nismo se suočili s većim problemima. Vjerujem da će ovo biti odlično organizirane Igre, unatoč velikoj hladnoći", rekao je Šegota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečanosti su nazočili i brojni hrvatski olimpijci - predstavnici u bobu, skijaškom trčanju i sanjkanju, kao i volonteri koji brinu za našu reprezentaciju. Pridružili su se i predstavnici olimpijskih izaslanstva Španjolske, Litve, Madagaskara i Estonije. Nakon aklimatizacije (privikavanja na korejsku zimu), naši olimpijci nastavljaju s treninzima te s pripremama za svečano otvorenje Igara 9. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo