SUPERTALENTIRANA 15-GODIŠNJA HRVATICA ODLAZI U LINZ: / 'Ne, ne, ne, ma nema govora o promjeni državljanstva'

Image
Foto: PIXSELL

'To je procjena sviju s kojim smo razgovarali'

26.5.2020.
20:39
PIXSELL
VOYO logo

S 15 godina osvojila je svjetsko zlato na kadetskom natjecanju, a prije dva mjeseca izmaknula joj je medalja na seniorskom PH. Pred Hanom Arapović je svijetla stolnoteniska budućnost i zato se priprema za novi korak u karijeri. Za ovu odlikašicu iz sportske gimnazije ništa nije problem.

Image
Image

02.05.2017., Zagreb - Dom sportova. Stolnoteniski turnir Zagreb Open 2017, ITTF, turnir Challenge kategorije. Hana Arapovic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Jedna je od najperspektivnijih igračica Europe'

Jedna je od najperspektivnijih igračica Europe u svom godištu, a s 15 godina već sada se odlično nosi i sa seniorkama. Uskoro seli u Linz gdje će trenirati i nastupati u jačoj konkurenciji. No, njezin otac Darko kaže kako da o promjeni državljanstva niti ne pričaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ne, ne, ne, ne....", naglašava tata Darko, odnedavno i izbornik reprezentacije.

Odlazak u Linz u kolovozu ne nosi sa sobom stoga opasnost promjene državljanstva, ni Hana, a niti njen otac nisu zainteresirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivona Hemen posjetila ju je na treningu i napravila reportažu za sportske minute RTL-a Danas. U ovo vrijeme Hana je, inače, trebala igrati turnire po Koreji i Italiji, ali veseli što se uopće uspjela vratiti u dvoranu:

Image
Image

01.05.2020., Zagreb - Profesionalka u garazi. Talentirana stolnotenisacica Hana Arapovic, njezin otac Darko i starija sestra Darija, doskocili su svim zabranama stozera te svakodnevno uz kondicijske i takticke treninge sate provode trenirajuci u svojoj maloj garazi. Darko Arapovic, inace trener mladih hrvatskih selekcija, apelira na rukovodece da popuste mjere uzrokovane koronavirusom i dopuste treninge u posebnim uvijetima. U ovoj situaciji je izvukao ono najbolje, a to je ostati u formi. Trening promatra i inicijator ove ideje, Hanin otac Darko koji je ispraznio garazu i nadarenoj kceri omogucio neobican trening. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Uzbuđena sam'

"Bili smo već više puta tamo na treninzima, nije me strah nego sam uzbuđena. No, znam neke cure tamo koje žive, tako da mislim da će biti dobro", kazala je Hana Arapović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je još rekla mlada supertalentirana stolnotenisačica, kao i njezin otac i trener Darko Arapović, pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo