ŠUKER UZ JANICU: / 'Bivši sportaši mogu dati puno sportu, njezino je iskustvo dragocjeno'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Najveća hrvatska sportašica svih vremena Janica Kostelić potvrdila je u ponedjeljak kako je prihvatila poziciju pomoćnice za sport u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta.

26.4.2016.
13:37
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

A dok se čeka službeno imenovanje proslavljene skijašice na mjesto doministrice, podršku joj je među prvima pružio Hrvatski nogometni savez (HNS).

''Dobro zna što je potrebno za uspjeh'

"Siguran sam da će svaki hrvatski sportaš, svaki klub i svaka sportska organizacija dati apsolutnu podršku Janici Kostelić kao doministrici za sport. Janica je jedna od najvećih hrvatskih sportašica svih vremena, osoba koja je prošla cijeli sportski put do olimpijskog vrha i dobro zna što je potrebno sportašu za uspjeh. Kostelići su kao obitelj postigli nevjerojatne rezultate i pokazali koliko je važan timski rad, a to je ono što treba i hrvatskom sportu. Njeno iskustvo je dragocjeno i sjajno je što će sada biti u službi našeg sporta", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker za internetsku stranicu saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Davor Šuker

"Janica je simbol hrvatskog sporta, a njene sportske vrline - odlučnost, hrabrost, marljivost, borbenost i predanost - odlično će joj doći i na novoj poziciji. Bivši sportaši mogu dati puno sportu, a Janica je više puta pokazala da je osoba koja voli sve sportove i navija za sve hrvatske sportaše i momčadi. Posebno me veseli što znam da će se najviše fokusirati na mlade i njihovo uključivanje u sport, odnosno osiguravanje uvjeta za njihov kvalitetan budući razvoj, a to je ono što želi i Hrvatski nogometni savez", dodao je Šuker.

'Dat će veliki doprinos'

Za kraj je Šuker poslo Janici i kompletnoj javnosti još jednu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Janica je puno dala hrvatskom sportu kao skijašica, a vjerujem da će dati veliki doprinos i kao dužnosnica. U ime nogometne obitelji, želim joj uputiti čestitke i poželjeti puno sreće i uspjeha na novoj poziciji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo