POJAVILE SU SE ZABRINJAVAJUĆE INFORMACIJE / Što se uistinu događa s Michaelom Schumacherom? Njegov najbliži prijatelj otkrio stvarno stanje: 'Ja ga stalno viđam...'

Image

Todt je nedavno otkrio i kako ga posjećuje dva puta mjesečno

22.7.2022.
9:14
VOYO logo

Legendarni Michael Schumacher je 2013. godine pretrpio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama. Legendarni vozač Formule 1 izgubio je kontrolu na skijama te je pao i glavom udario u kamen. Operiran je u nekoliko navrata te je nakon toga u induciranoj komi iz koje je izašao 2014. godine.

Iako je njegova glasnogovornica rekla kako reagira na dodire i zvuk, većih pomaka nema. Također, obitelj sedmerostrukog prvaka Formule 1 ne otkriva puno o njegovom stanju. Sada se javio Willy Weber, čovjek koji je brinuo o karijeri Michaela Schumachera, koji tvrdi kako njegova obitelj laže o zdravstvenom stanju legendarnog vozača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužio ih je i da su ga isključili iz svega nakon strašne nesreće.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Michael Schumacher

'Vrijeme je da kažu istinu'

Schumacher je, nakon što je napustio bolnicu u Grenobleu, oporavak nastavio u svojoj kući na Ženevskom jezeru. S obzirom na to da njegova obitelj malo govori o njegovom stanju, u javnost često dolaze neprovjerene priče i informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekoliko stotina puta sam pokušao kontaktirati Corrinu. Nikada mi nije odgovorila. Zvao sam i Jeana Todta koji mi je rekao da ne idem u bolnicu te da pričekam jer je još prerano. Kada sam zvao drugi dan nitko mi se nije javio. Nisam to očekivao od njih i zato sam ljut. Maknuli su me na stranu, govorili su mi da je prerano, a sada prekasno", počeo je Weber.

"Prošlo je već devet godina, vrijeme je da kažu istinu. Mogao sam shvatiti kakva je situacija kada se to sve dogodilo, uostalom, uvijek sam radio sve da zaštitim privatni život Michaela i njegove obitelji. No, od tada od njih ne dobivamo ništa osim laži", poručio je bivši menadžer ponajboljeg vozača Formule 1 u povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Todt tvrdi da nije tako

Na te je navode reagirao Jean Todt, bivši šef Ferrarija i Schumacherov veliki prijatelj. U razgovoru za njemački RTL, Todt je izjavio sljedeće: "Meni Michael ne nedostaje. Ja ga stalno viđam. Istina je da gledamo zajedno utrke. Međutim, nedostaju mi stvari koje smo nekada radili zajedno".

Todt je nedavno otkrio i kako ga posjećuje dva puta mjesečno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne ostavljam ga samog. On, Corinna, cijela obitelj i ja imali smo toliko iskustava zajedno. Ljepota onog što smo doživjeli je dio nas i nastavlja se. Ponekad te uspjeh i novac promijene. Ali Michael se nikad nije promijenio. On je tako jak", rekao je nedavno Todt.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo