SRBI O FINALU PROTIV HRVATA: / 'Mi ne najavljujemo, mi radimo i uzimamo medalje'

Image

U međusobnom ogledu u bazenu vaterpolisti Hrvatske i Srbije dat će odgovor na pitanje koja će reprezentacija po završetku četvrte četvrtine proslaviti olimpijski naslov.

19.8.2016.
9:21
VOYO logo

Međusobni ogled finalista mogao se dogoditi već u četvrtini finala natjecanja no Hrvatska je upisala senzacional poraz od Francuske u posljednjoj utakmici po skupinama kojim je utakmica protiv Srbije odgođena do borbe za zlato.

Image
VATERPOLSKI KLASIK U FINALU: /

Srbi pregazili Italiju i u završnici će se sudariti s Barakudama!

Image
VATERPOLSKI KLASIK U FINALU: /

Srbi pregazili Italiju i u završnici će se sudariti s Barakudama!

'Finale je otvoreno'

I sad slijedi spektakl. Uvjereni su u to i sprski igrači čije izjave bilježi Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko god da je protivnik, finale je finale. Hrvatska je fantastična ekipa i mislim da će to biti pravi vaterpolski spektakl. Nadam se da ćemo smoći snage da odigramo još jednu utakmicu na visokoj razini i da će to biti dovoljno za pobjedu. Nikad se ne zna, finale je uvijek otvoreno. Mi ćemo dati sve od sebe i vidjet ćemo za što će to biti dovoljno", kazao je srpski kapetan Živko Gocić.

"Imali smo jako težak put do ovog finala, ali kao što smo pričali cijelog ljeta, najvažnije je da se spremimo za utakmice nokaut faze jer tu ova ekipa dolazi do izražaja. Ukoliko u finalu budemo odigrali ovaku obranu siguran sam da Hrvatima neće biti lako igrati protiv nas. Ne bih ništa najavljivao, mi nikad nismo najavljivali, nego smo radili i osvajali medalje, tako ćemo i ovaj puta. Dobro se poznajemo, oni su olimpijski prvaci. Mi smo velika reprezentacija i nadam se da ćemo to okruniti na pravi način", dodao je Slobodan Nikić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Do posljednjeg atoma snage'

Slično razmišlja i Dušan Mandić:

"Zaboravljamo ovo, ostala nam je još jedna utakmica, najvažnija, finale sa Hrvatskom - vaterpolski klasik. Znam sigurno jednu stvar - mi ćemo uživati u finalu, dat ćemo sve od sebe, posljednji atom snage ako treba da dođemo do tog zlata."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta dobro poznajemo Hrvatsku, bit će pravi vaterpolski spektakl. Uvijek je gusto s njima, uvijek je teško, bit će neizvjesno", zaključio je Sava Ranđelović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo