Medveščak poražen u prvom kolu Spengler Cupa

Hokejaši Medveščaka u svom su prvom susretu na Spengler Cupu u Davosu u susretu 2. kola skupine Cattini izgubili od momčadi koja nastupa pod imenom Team Canada sa 1:3 (0-2, 0-1, 1-0).

28.12.2014.
11:45
VOYO logo

Team Canada je poveo s 3:0 pogocima Buda Hollowaya (12), Stefana Giliatija (18) i Alexandrea Girouxa (22), a jedini je strijelac za Medvjede bio Pascal Pelletier (49).

U susretu 1. kola skupine Cattini Team Canada je u petak izgubio od domaćina turnira Davosa sa 1-2 (0-1, 0-0, 1-1), tako da te dvije momčadi imaju po tri boda dok je Medveščak posljednji bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 20.15 sati u nedjelju će u posljednjem susretu skupine Cattini Medveščak igrati protiv Davosa.

U susretu 2. kola skupine Torriani Salavat Julajev je svladao Jokerit sa 4-3 (2-1, 2-1, 0-1). Momčad iz Ufe je tako u dva nastupa u skupini sakupila tri boda, koliko ima i Geneve-Servette, ali iz jednog susreta, dok je Jokerit posljednji bez bodova. U posljednjem susretu ove skupine u nedjelju igrat će Geneve-Servette i Jokerit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednici skupina izborit će izravni plasman u polufinale u utorak, dok će drugoplasirani i trećeplasirani sastavi iz skupina u ponedjeljak razigravati za ostanak na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo