ŠPANJOLSKA IZNENADILA SRBIJU NA ZAVRŠNOM TURNIRU: / Mađarska bolja od Crne Gore

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Hrvatski vaterpolisti brane naslov osvojen prošle godine u Rijeci

5.4.2019.
18:34
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Vaterpolisti Mađarske i Španjolske prvi su polufinalisti završnog turnira Europa kupa, kojem je od petka do nedjelje domaćin Zagreb, nakon što su Mađari u prvom četvrtfinalu pobijedili Crnu Goru sa 11-7 (4-2, 2-3, 1-1, 4-1), a Španjolci iznenadili Srbiju i slavili sa 13-12 (5-4, 3-1, 3-4, 2-3).

Image
Image

05.04.2019., SRC Mladost, Zagreb - Zavrsni turnir 2. LEN Europa kup, cetvrtfinale, Spanjolska - Srbija. Branislav Mitrovic Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

KAKAV GAF NA NAJVIŠOJ RAZINI: Čak ni Hrvat koji je nastupio u toj utakmici nije znao kolikim je rezultatom završila

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKAV GAF NA NAJVIŠOJ RAZINI: /

Čak ni Hrvat koji je nastupio u toj utakmici nije znao kolikim je rezultatom završila

Mađari čekaju boljeg iz ogleda Italija - Rusija

Mađarska će u polufinalu igrati protiv boljeg iz četvrtfinalnog dvoboja Italije i Rusije (18.30 sati), dok Španjolci čekaju pobjednika meča Hrvatske i Grčke, koji će započeti u 20 sati i 30 minuta.

Hrvatski vaterpolisti brane naslov osvojen prošle godine u Rijeci, a najbolje tri reprezentacije s ovog turnira će izboriti plasman na završno natjecanje Svjetske lige, kojem će domaćin biti Beograd od 18. do 23. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

05.04.2019., SRC Mladost, Zagreb - Zavrsni turnir 2. LEN Europa kup, cetvrtfinale, Madjarska - Crna Gora. Bogdan Durdic i Krisztian Peter Manhertz. Photo:Igor KraljPIXSELL

Srbija kao domaćin izravno izborila pravo nastupa u finalu

Unatoč porazu od Španjolaca, Srbija je kao domaćin turnira izravno izborila pravo nastupa u finalu Svjetske lige, s kojeg će se pobjednička reprezentacija plasirati na Olimpijske igre u Tokiju.

Od europskih reprezentacija, Srbiji će se na turniru u Beogradu pridružiti finalisti zagrebačkog turnira Europa kupa te pobjednik utakmice za treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastup na finalu Svjetske lige već su izborile reprezentacije Australije, Japana, Kanade i Kazahstana, četiri najbolje momčadi s turnira Interkontinentalnog kupa održanog od 26. do 31. ožujka u Perthu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo