SLUŽBENO POTVRĐENO: / Formula 1 vraća se tamo gdje nije bila 35 godina

Image
Foto: AFP

U povratku Zandvoorta sigurno je velik faktor bio Max Verstappen, jedan od najboljih vozača

14.5.2019.
12:04
AFP
VOYO logo

Poslije nekoliko tjedana nagađanja koja su postajala sve ozbiljnija sada je i službeno: Formula 1 vraća se u Nizozemsku!

Od sljedeće godine najbolji vozači današnjice vratit će se na Zandvoort koji ih je posljednji put ugostio prije 35 godina odnosno davne 1985. godine kada je pobijedio legendarni Niki Lauda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izrazito smo zadovoljni činjenicom da će se sljedeće sezone Formula 1 voziti i u Nizozemskoj, na stazi Zandvoort. Otkada smo ušli u ovaj sport, isticali smo važnost dodavanja novih staza u kalendar Formule 1, ali nam je isto tako bitno očuvati korijene utrkivanja u Europi na stazama gdje se dosad vozilo", rekao je Chase Carey, izvršni direktor Formule 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U povratku Zandvoorta sigurno je velik faktor bio Max Verstappen, jedan od najboljih vozača, a uz Nizozemsku u kalendar sljedeće godine ulazi i Vijetnam.

"Posljednjih godina svjedočimo da u Nizozemskoj ponovno raste interes za F1, najviše entuzijastičnom potporom koju uživa talentirani Max Verstappen što možemo vidjeti u narančastom moru na toliko utrka. Nema sumnje da će upravo ta boja dominirati i na Zandvoortu", dodao je Carey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo