SLOVENIJA SLAVI SREBRNOG HRVATSKOG HEROJA: / 'Ma ovo je kao da sam u bajci, kao da sanjam'

Image
Foto: Screenshot Youtube

"I sam povratak natjecanjima nakon te bolesti za mene je velika pobjeda", rekao je Fak

15.2.2018.
16:28
Screenshot Youtube
VOYO logo

Hrvat Jakov Fak osvojio je srebrnu medalju za Sloveniju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu u biatlonu u utrci na 20 kilometara.

JAKOV FAK OSVOJIO SREBRO U PJONGČANGU: Hrvat koji nastupa za Sloveniju stigao do druge olimpijske medalje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao dijete gledao sam Olimpijske igre i Svjetska prvenstva. Želio sam postati profesionalni sportaš, a postao sam i olimpijac. Medalja na Igrama je kruna svega, pogotovo jer sam bio bolestan prošle godine. Bio sam jako zabrinut, bojao sam se da mi tijelo neće izdržati. Ali je, izdržalo je i imam olimpijsko srebro, rekao je Fak nakon velikog uspjeha, prenosi siol.net.

Fak, koji je prije osam godina u Vancouveru osvojio broncu u utrci na 10 kilometara za Hrvatsku, u Pjongčangu je stigao do srebra u dresu Slovenije, 30-godišnji Mrkopaljac je na najvećoj pozornici pokazao kako je ove sezone najbolji strijelac među biatloncima, pogodio je svih 20 meta i do cilja stigao sa samo 5,5 sekundi slabijim rezultatom od odličnog Norvežanina Johannesa Thingnesa Boea. Ovaj uspjeh je još veći kada se uzme u obzir veliki problemi koje je imao s virusnom upalom pluća prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma kao da sam u bajci, kao da sanjam. I sam povratak natjecanjima nakon te bolesti za mene je velika pobjeda. No uslijedili su dobri rezultati, a sada i ova medalja", objasnio je i nastavio:" Dvije sam se godine mučio. Prije Zimskih olimpijskih igara u Sočiju sam bio bolestan, prošlu sezonu sam propustio zbog bolesti i nikako mi nije bilo lako svih ovih mjesec."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo