Slavna Amerikanka stiže u Zagreb!

U utorak i srijedu Flachau je domaćin utrkama skijašica i skijaša u Svjetskom kupu. Ipak u Austriji, umjesto o svojoj utrci, raspisali su se o onoj sljemenskoj!

20.12.2011.
21:36
VOYO logo

Naime, Sportmagazine, najveći sportski magazin u Austrijanaca, objavio je veliku priču o "utrci koja nadmašuje i iskusne organizatore svjetskih kupova".

Autor Manfred Behr reportažu počinje sa zagrebačkim Muzejom prekinutih veza te navodi kako je moguće da skijaška kraljica Lindsey Vonn u izložbenim vitrinama u Zagrebu ostavi podvezice, čipkasto donje rublje i ruž, budući da se uskoro rastaje od supruga Thomasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije beg cicija", pišu Austrijanci: skijaši spavaju u Westinu, hotelu s pet zvjezdica, kada prolaze gradom promet se zaustavlja, brojevi se izvlače na glavnom Trgu bana Josipa Jelačića, a čak 30 skijaša povećat će stanje na bankovnom računu. I gledatelji dolaze na utrke u velikom broju, iako od Janice Kostelić nemaju prave domaće junakinje, navode u Sportmagazineu.

"Htjeli smo biti najbolji, pa smo gledali što rade u Kitzbühelu, Schladmingu, Söldenu, ali i na utrkama formule 1, teniskim turnirima", opisao im je Vedran Pavlek tajnu uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo broj dva, odmah iza Kitzbühela, pa veći nam je fond i od Schladminga", veli Ivica Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo