SJAJAN USPJEH HRVATSKIH PARASTOLNOTENISAČA: / Osvojili pet medalja u Nizozemskoj

Image
Foto: Profimedia

Večeras je završilo međunarodno para stolno tenisko prvenstvo Nizozemske

3.11.2019.
23:41
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski parastolnotenisači osvojile su pet medalja na međunarodnom stolnoteniskom prvenstvu koje je od prvog do trećeg studenog održano u nizozemskom Skadskanalu.

Večeras je završilo međunarodno para stolno tenisko prvenstvo Nizozemske koje je održano Od 01. do 03. studenog u Skadskanalu. Hrvatsku su predstavljali Anđela Mužinić, Helena Dretar Karić, Mirjana Lučić i Pavao Jozić. U pojedinačnom dijelu natjecanja osvojene su tri medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anđela Mužinić je u kategoriji tri osvojila drugo mjesto, Helena Dretar Karić je u istoj kategoriji bila treća, dok je Pavao Jozić osvojio treće mjesto u kategoriji 7. Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić su u ekipnoj konkurenciji bile druge, dok su Jozić i Nijemac Bjoern Scneke u ekipnoj konkurenciji osvojili zlato.

Nakon prolaza skupine Mužinić je u polufinalu pobijedila Dretar Karić sa 3-0 (11-6, 11-9, 11:7), no u finalu je izgubila od Šveđanke Anne Carin Ahlquist sa 2-3. Helena Dretar Karić osvojila je brončanu medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavao Jozić je nakon prolaska skupine u četvrtfinalu pobijedio Nijemca Bjoema Schnakea sa 3-2, no u polufinalu je izgubio od Japanca Inoue Mashaxhike sa 0-3.

Mirjana Lučić je u kategoriji 10 žene prošla grupu te u nastavku ispala od kineskinje Zhao Hiaojing sa 0-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ekipnoj konkurenciji Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić nastupile su u spojenim kategorijama od 3. do 5. i osvojile srebro izgubivši u finalu sa 0-2 od Kineskinja Zhou Ying i Zshang Miao.

Pavao Jozić i Nijemac Bjoern Scneke u finalu su savladali Dance Petera Rosenmeiera i Henrika Brammera sa 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo