VRUĆI ULOV / Šef momčadi Mercedesa bacio svima bubu u uho: 'Volio bih imati Verstappena u timu'

Image
Foto: profimedia

Sada je već dobro poznata činjenica da je jedno slobodno mjesto u Mercedesu, a to je pokrenulo lavinu pitanja hoće li nizozemski vozač prijeći u njemačku momčad

11.3.2024.
10:59
profimedia
VOYO logo

Najpoznatija sezona u Formuli 1 je zapravo 'silly season', ona u kojoj čujemo nebrojeno puno spekulacija i glasina o ugovorima, pregovorima i odlascima. I iako ta sezona počinje za vrijeme pauze u kolovozu, ove je godine počela znatno ranije pa se i nastavila.

Image
EMOTIVNA PORUKA /

Hamilton objasnio zašto odlazi u Ferrari: 'Ovo je bila najteža odluka'

Image
EMOTIVNA PORUKA /

Hamilton objasnio zašto odlazi u Ferrari: 'Ovo je bila najteža odluka'

Trenutna vodeća momčad RedBull našla se u skandalima kakvima nitko nije očekivao. Šef momčadi Christian Horner optužen je za navodno zlostavljanje kolegice, a Helmut Marko savjetnik spomenute momčadi optužen je za davanje medijima povjerljive informacije te se našao usred spekulacija o suspenziji iz tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to potaknulo je pitanje o njihovom najvažnijem vozaču Maxu Verstappenu, hoće li ovakvi skandali utjecati na njegovu odluku da ostane u RedBullu do kraja isteka ugovora (2028. godine).

Sada je već dobro poznata činjenica da je jedno slobodno mjesto u Mercedesu, a to je pokrenulo lavinu pitanja hoće li nizozemski vozač prijeći u njemačku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef momčadi Mercedesa Toto Wolff ne uklanja tu mogućnosti, ali smatra da odluka nije na njemu.

"Volio bih ga imati, ali prvo moramo riješiti problem našeg bolida. Dugujemo našim vozačima, Georgeu Russellu i Lewisu Hamiltonu da popravimo bolid i damo im opremu koja je dobra prije nego počnemo sanjati o sljedećoj godini", rekao je Wolff pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da ćemo malo pričekati.Imamo nekoliko zanimljivih opcija, i što više budemo mogli procijeniti kako će se sezona odvijati, mladi vozači protiv malo starijih – to neće biti odluka koju želimo donijeti u sljedećih nekoliko tjedana, već nekoliko mjeseci, ovisno o tome kako će se sezona razvijati"

Mnoge i dalje zanima je li Verstappen Mercedesu prvi na listi izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Recimo to ovako, odluka je na Maxu, ali ne postoji tim koji ne bi napravio sve da ga ima kod sebe", rekao je Wolff.

Jasno je kako je trostruki svjetski prvak vrući ulov, ali teško da ćemo ga gledati bilo gdje osim u RedBullu, jer, Nizozemac je više puta naglasio kako mu je ova momčad iznimno važna i kako se trenutno ne vidi nigdje drugdje. Doduše, tu smo priču čuli i s Hamiltonom pa se dogodilo upravo suprotno kada je ove sezone odlučio iz Mercedesa otići u Ferrari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo