SCHUMACHEROVI FANOVI NAPOKON DOŠLI NA SVOJE: / Njemački nadbiskup posjetio velikana Formule 1 i otkrio kako izgleda i što osjeća

Image
Foto: AFP, UTA TOCHTERMANN

Slavni pilot Formule 1 doživio je nesreću u Francuskoj 29. prosinca 2013.

29.11.2018.
10:09
AFP, UTA TOCHTERMANN
VOYO logo

Općenito gledano mediji nikad nisu izvještavali o privatnom životu Michaela i Corinne. Dok je, primjerice, bio u Švicarskoj, bilo je jasno da je on samo još jedna osoba. Jednom mi je u privatnom razgovoru rekao: ‘Od sljedeće godine me više ne moraš zvati, nestajem iz javnog života’. Mislim da je to bio njegov tajni san. Da to može napraviti jednoga dana. Zato sada želim zaštititi njegove želje i ne dopustiti da išta procuri prema van. Riječi su to Schumacherove menadžerice Sabine Kehm, koje je izrekla prije dvije godine.

Image
STROGO ČUVANA TAJNA: /

Napokon stigao odgovor na pitanje zašto već pet godina ne znamo ništa o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera

Image
STROGO ČUVANA TAJNA: /

Napokon stigao odgovor na pitanje zašto već pet godina ne znamo ništa o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera

Potkraj prosinca navršit će se pet godina otkako je velikan Formule 1 doživio tešku nesreću na skijanju u Francuskoj, a informacija o njegovu zdravlju pojavljivale su se izrazito rijetko. Fanovi su zbog toga razočarani, međutim, njemački nadbiskup Georg Gänswein u razgovoru za Bild otkrio je neke detalje njegova posjeta Schumacheru prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjedio pokraj njega

Kazao je da slavni Nijemac izgleda isto osim da je malo puniji u licu.

"Sjedio sam pored njega, uzeo sam mu obje ruke i pogledao ga. Osjeća da su oko njega ljudi koji ga vole i da brinu o njemu i, hvala Bogu, drže znatiželjnu javnost daleko. Naravno da se molim za njega i njegovu obitelj", rekao je Gänswein.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schumacher je nakon nesreće pola godine bio u komi, a potom je pušten na kućno liječenje. S obzirom na to da je obitelj njegovo zdravstveno stanje odlučila držati podalje od javnosti svako malo pojave se spekulacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponekad plače

"Iz onoga što znamo o njegovim ozljedama, Michael Schumacher ne može hodati niti razgovarati, ali izvori tvrde da može pokazati emocije. Prema izvješćima o zdravstvenoj skrbi, Schumacherovi računi za kućnu njegu sada su nadmašili 20 milijuna funti”, stoji u tekstu koji je nedavno objavio britanski Express.

"Kad ga stavite u invalidska kolica i okrenete prema prekrasnoj panorami planina s pogledom na jezero, Michael ponekad plače”, objavili su pak u francuskom časopisu Paris Match citirajući navodno izjavu jednog njegovog rođaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo