SANDRO SUKNO PROGLAŠEN NAJBOLJIM IGRAČEM SVIJETA: / U najboljoj sedmorci još trojica Hrvata

Image
Foto: AFP

Kapetan hrvatske reprezentacije i član talijanskog Pro Recca Sandro Sukno proglašen je najboljim vaterpolistom svijeta 2017. godine

15.12.2017.
9:58
AFP
VOYO logo

Naslovu Svjetskog prvaka i MVP-a finala tako je pridodao i ovu vrijednu nagradu. Izbor je organizirao portal Total Waterpolo, a igrače je biralo 13 svjetski poznatih trenera, a čak 10 njih svoj je glas dalo Suknu.

Među njima su i izbornik Mađarske Tamas Martz te izbornik Srbije Dejan Savić, koji je naglasio kako je Sukno odigrao “vanzemaljsko” svjetsko prvenstvo u Budimpešti. Osim 13 najcjenjenijih trenera, u izboru je sudjelovalo i osam nacionalnih portala vezanih za vaterpolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tri Hrvata u najboljoj sedmorci

Najveći protivnik našem vaterpolistu bio srpski igrač Andrija Prlainović, ali Sukno je na koncu osvojio više bodova i sasvim zasluženo osvojio ovu nagradu. Na trećem mjestu završio je mađarski vratar Viktor Nagy.

Izabrana je i najbolja sedmorka svijeta u kojoj su se Sandru pridružili Luka Lončar, Andro Bušlje i Xavi Garcia, a postavu upotpunjuju već spometni Prlainović i Nagy te MartonVamos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi je drago zbog nagrade Total Waterpola i želim posebno naglasiti segment koji se odnosi na darivanje nerazvijenih vaterpolskih sredina s obzirom da je našem sportu svaka promocija dobrodošla", rekao je Sandro u svom pobjedničkom intervjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo