RUŽAN SUKOB VELIKIH ZVIJEZDA FORMULE 1: / Temperamentni Verstappen poludio na Hamiltona: 'Svi su normalni, osim njega'

Image

Kvalifikacije je obilježio ružan incident

3.11.2019.
10:40
VOYO logo

Finac Valtteri Bottas u Mercedesu startat će u nedjelju s najbolje pozicije na VN SAD-a u Austinu nakon što je u subotu imao najbolje vrijeme u kvalifikacijama, dok je njegov momčadski kolega Britanac Lewis Hamilton bio tek peti. Drugi je u kvalifikacijama bio Nijemac Sebastian Vettel u Ferrariju, a treći Australac Max Verstappen u Red Bullu, dok je na četvrtom mjestu Monežanin Charles Leclerc u Ferrariju.

Međutim, kvalifikacije je obilježio ružan incident. Opet su se sukobili Lewis Hamilton i Max Verstappen. Prije nekoliko je dana Hamilton kazao kako je Verstappenova vožnja glupa i neodgovorna, a sada je ispalo da je baš Britanac bio taj koji je vozio neodgovorno i blesavo. Dok su se vozači spremali za brzi krug, Hamilton je projurio i na kraju izgurao Verstappena sa staze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poludio na Hamiltona

"Tko je sad je*eno kriv? Što se sada događa", urlao je Nizozemac preko radija, a nakon vožnje je samo nastavio u istom tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su normalno vozili i usporavali da napravimo mjesta jedni drugima, ali on je projurio kao da je sam na stazi i kao da ga uopće nije briga. E, pa, ako njega nije briga, nije ni mene. Svi drugi dečki se međusobno poštuju", rekao je Verstappen. Zatim je Hamilton poprilično "kulerski" objasnio što se dogodilo.

"Ništa se nije dogodilo. Nigdje u pravilima ne piše da moramo voziti u koloni. Ja sam krenuo, a on se počeo sa mnom utrkivati", rekao je Hamilton koji će u slučaju da završi barem na osmom mjestu i matematički osigurati naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo