PROCURILE ŠOKANTNE INFORMACIJE O SCHUMACHERU: / Njegov veliki prijatelj otkrio strogo čuvanu tajnu

Image
Foto: Profimedia

Jean Todt iznio je nove informacije o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera

24.7.2019.
9:35
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih vozača Formule 1 svih vremena, slavni Nijemac Michael Schumacher, nalazi se u teškoj situaciji. Njegov veliki prijatelj Jean Todt iznio je rijetke konkretne informacije koje sugeriraju i indirektno otkrivaju njegovo trenutačno zdravstveno stanje, što je inače strogo čuvana tajna.

Inače, Todt je jedan od rijetkih koji viđaju Michaela u stanju u kojem se nalazi. Corinna, supruga Michaela Schumachera, dopušta samo nekolicini odabranih pojedinaca da vide njezinog supruga. Todt se nalazi među tim malobrojnim, dok je bivšem menadžeru WillijuWeberu zabranjen pristup kad je pokušao posjetiti Michaela...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SCHUMACHER JE IMAO JEDNU VELIKU ŽELJU: /

Bivši menadžer slavnog Nijemca otkrio kako ga je nesreća zaustavila u ostvarenju sna

Image
SCHUMACHER JE IMAO JEDNU VELIKU ŽELJU: /

Bivši menadžer slavnog Nijemca otkrio kako ga je nesreća zaustavila u ostvarenju sna

'Nije me htjela pustiti da odem do Michaelovog kreveta'

"Nije me htjela pustiti da odem do Michaelovog kreveta, jer je vjerojatno znala da ću odmah znati što se događa. Ono što se događa je nepoštovanje i primitivnost", kazao je Weber koji nije objasnio što je mislio pod prvom rečenicom, ali čini se da sumnja da nešto nije u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Jeana Todta, on je nedavno bio u obiteljskoj kući Schumacherovih u Švicarskoj nakon čega je dao intervju za radio Monte Carlo u kojem je otkrio informaciju koja je sve ostavila u šoku. Poručio je kako se Michael bori svaki dan, isto kao i njegova obitelj koja je stalno uz njega, ali i to da njih dvoje više ne mogu komunicirati kao prije i njihovo prijateljstvo više nije isto.

'Naravno da naše prijateljstvo ne može biti isto kao prije zbog teškog stanja u kojem se nalazi'

"Naravno da naše prijateljstvo ne može biti isto kao prije zbog teškog stanja u kojem se nalazi. O Michaelu se brinu jako dobro. Živi s obitelji u kući između Ženeve i Lausanne. On nikad nije odustao od borbe, isto kao i njegova obitelj", kazao je Jean Todt čije riječi prenosi portal Econotimes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti portal piše i kako Corinna tek treba odgovoriti na kritike javnosti zbog skrivanja zdravstvenog stanja svog supruga, ali je pružila jednu rijetku vijest o oporavku slavnog Nijemca, rekavši da je Michael Schumacher borac i odbija odustati od života. U međuvremenu, dokumentarac o legendarnom vozaču Formule 1 bit će objavljen 5. prosinca i istaknut će sva postignuća koja je napravio na i izvan staze. Inače, spomenuti dokumentarni film, koji je imao punu potporu Schumacherove supruge Corinne i ostatka obitelji, detaljno će opisati jedinstvenu životnu i natjecateljsku karijeru Michaela i njegovu nesreću na skijanju 29. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro izlazi dokumentarac o Schumiju

Tako je na filmskom festvalu u Cannesu publika mogla vidjeti trailer dokumentarca i u toj je kratkoj najavi među ostalima ubačen kadar s ključnom F1-figurom Bernijem Ecclestoneom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo se toga zna vezano uz zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1. Uži krug njegove obitelji ne dopušta da ikakve informacije stignu u javnost pa je nemoguće reći kakvo je njegovo stanje nakon udarca glavom u kamen potkraj 2013. godine i kako zapravo napreduje njegov oporavak nakon šest mjeseci provedenih u komi, odnosno gotovo šest godina otkako je doživio nesreću na skijanju u francuskim Alpama?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skrivaju detalje o njegovu zdravstvenom stanju

Obitelj, menadžeri i prijatelji uspjeli su od javnosti sakrili detalje o njegovu zdravstvenom stanju, čuvaju ih kao “zmija noge”. Svašta se pisalo, ne samo o tome kakvo mu je stanje, nego i da mu obitelj rasprodaje nekretnine kako bi plaćali medicinsku skrb koja mu je potrebna 24 sata na dan, ali nikakvu potvrdu obitelj nikad nije objavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog je razumljiv, žele zaštititi privatnost u najtežim trenucima, no bivši sedmerostruki svjetski prvak Formule 1 i dalje je u jako teškom stanju. Posljednje četiri godine bio je na kućnoj njezi, o njemu se uz najbližu obitelj brinu i najbolji svjetski liječnici, ali pomaka na bolje gotovo da i nema.

'Možete svi biti sigurni da je Michael u najboljim mogućim rukama'

Međutim, početkom siječnja obitelj legende iz F1 objavila je jednu od rijetkih informacija o njegovu zdravlju. U priopćenju je njegova obitelj kazala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možete svi biti sigurni da je Michael u najboljim mogućim rukama i mi činimo sve što ljudsko biće može činiti da mu pomognemo. Molim vas, shvatite da slijedimo Michaelove želje i da tako osjetljivu temu kao što je njegovo zdravlje držimo u privatnosti. Istodobno se zahvaljujemo na vašem zanimanju i brizi", stoji u priopćenju koje prenosi britanski Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija s Michaelom nije dobra

Situacija s Michaelom nije dobra. Nema pomaka najbolje, i dalje je u teškom stanju. Može se samo pretspostavljati u kakvom. No, jedinstveni uvid u Schumacherovo stanje dao je Ecclestone u dokumentarnom filmu "Schumacher", koji će biti objavljen 5. prosinca u zemljama njemačkog govornog područja, s pravima stranih zemalja koja se još uvijek prodaju.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo