Play ponuda

STROGO ČUVANA TAJNA O MICHAELU SCHUMACHERU: / O ovom njegova obitelj šuti; 'Može li hodati, u kakvom je stanju?'

Image
Foto: Profimedia

Todt je iznio rijetke konkretne informacije koje sugeriraju i indirektno otkrivaju njegovo trenutačno zdravstveno stanje

5.8.2019.
8:54
Profimedia
Play ponuda

Michael Schumacher "napreduje" u svom zdravstvenom oporavku pet i pol godina nakon što je njemačka legenda Formule 1 u skijaškoj nesreći zadobila teške ozljede glave, izjavio je bivši šef Ferrarija i njegov veliki prijatelj Jean Todt, javlja britanski tabloid Telegraph. Bivši menadžer zvijezde Formule 1 u Ferrariju, u intervjuu za Radio Monte-Carlo obožavateljima je objasnio zdravstveno stanje Schumija. Todt je iznio rijetke konkretne informacije koje sugeriraju i indirektno otkrivaju njegovo trenutačno zdravstveno stanje, što je inače strogo čuvana tajna...

Todt jedan od rijetkih koji viđaju Michaela u stanju u kojem se nalazi

OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O SCHUMACHERU: Bernie Ecclestone rasplakao milijune diljem svijeta: ‘On trenutačno nije s nama’

Image
OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O SCHUMACHERU: /

Bernie Ecclestone rasplakao milijune diljem svijeta: 'On trenutačno nije s nama'

Image
OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O SCHUMACHERU: /

Bernie Ecclestone rasplakao milijune diljem svijeta: 'On trenutačno nije s nama'

shimmer fallback
shimmer fallback

Corinna dopušta samo nekolicini odabranih pojedinaca da vide njezinog supruga

Inače, Todt je jedan od rijetkih koji viđaju Michaela u stanju u kojem se nalazi. Corinna, supruga Michaela Schumachera, dopušta samo nekolicini odabranih pojedinaca da vide njezinog supruga. Todt se nalazi među tim malobrojnim, dok je bivšem menadžeru Williju Weberu zabranjen pristup kad je pokušao posjetiti Michaela...

shimmer fallback
shimmer fallback

'Gledao sam F1 utrku zajedno s Michaelom Schumacherom u njegovom domu u Švicarskoj'

Todt, je rekao je da je gospodin Schumacher (50) dobro napredovao u svom oporavku i zajedno s njim gledao utrke F1 na televiziji.

"Uvijek sam oprezan s takvim izjavama, kad je riječ o njegovom zdravstvenom stanju, ali to je istina", rekao je Todt i dodao:

Michael nije prikovan za krevet?

"Gledao sam F1 utrku zajedno s Michaelom Schumacherom u njegovom domu u Švicarskoj", istaknuo je Jean Todt, prenose Englezi.

Engleski mediji, inače, redovno prate zdravstveno stanje Nijemca. Pa se Express u svom tekstu od prije nekoliko dana pita:

shimmer fallback
shimmer fallback

"Kako je Michael Schumacher sada? Može li opet hodati? Michael je pretrpio strašne ozljede mozga u skijaškoj nesreći više od pet godina, a službena izvješća o njegovom zdravlju od tada su ograničena.

Dakle, što sada znamo o stanju FI trkačke legende i je li on uopće u stanju hodati? Najnovija informacija o Michaelu stigla je od Corinne prošlog mjeseca kad je rekla: 'Michael je borac i neće odustati.' Vjeruje se da se sportska legenda ima svu potrebnu njegu u svom domu u Glandu, u Švicarskoj, odnosno kako mu je potrebna svakodnevna zdravstvena pomoć i njega, ali prema posljednjim informacijama kojima raspolaže Sportsman, Michael nije prikovan za krevet", stoji u pisanju Expressa.

shimmer fallback
shimmer fallback

Malo se toga zna vezano uz zdravstveno stanje legendarnog vozača

Malo se toga zna vezano uz zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1. Uži krug njegove obitelji ne dopušta da ikakve informacije stignu u javnost pa je nemoguće reći kakvo je njegovo stanje nakon udarca glavom u kamen potkraj 2013. godine i kako zapravo napreduje njegov oporavak nakon šest mjeseci provedenih u komi, odnosno gotovo šest godina otkako je doživio nesreću na skijanju u francuskim Alpama?!

shimmer fallback
shimmer fallback

Obitelj, menadžeri i prijatelji uspjeli od javnosti sakrili detalje

Obitelj, menadžeri i prijatelji uspjeli su od javnosti sakrili detalje o njegovu zdravstvenom stanju, čuvaju ih kao “zmija noge”. Svašta se pisalo, ne samo o tome kakvo mu je stanje, nego i da mu obitelj rasprodaje nekretnine kako bi plaćali medicinsku skrb koja mu je potrebna 24 sata na dan, ali nikakvu potvrdu obitelj nikad nije objavila.

Michaelova obitelj nije potvrdila ove izvještaje, međutim, rekavši da njegovo zdravlje nije javno pitanje. Njihov njemački odvjetnik Felix Damm rekao je sudu u Hamburgu da Michael nije mogao "hodati" 2016. godine nakon što su pojedini tamošnji tabloidi sugerirali da može. Schumacher je prvobitno je proveo šest mjeseci u induciranoj komi nakon nesreće. Nakon toga liječio se na Sveučilištu u Lozani prije nego što je preseljen u svoj sadašnji dom u Švicarskoj.

Michael je 3. siječnja ove godine navršio 50 godina, a vjeruje se da ga je proveo na Mallorci s prijateljima.

Play ponuda
Play ponuda