PROĆI ĆE VAS JEZA OD NJEGOVIH RIJEČI: / Slavni neurokirurg otkrio u kakvom je Schumacher zaista stanju

Image
Foto: Profimedia

Schumacher je prije šest godina pao na skijanju u francuskim Alpama i udario glavom o kamen

21.1.2020.
14:58
Profimedia
VOYO logo

Jedan od vodećih talijanskih neurokirurga, Nicola Acciari, otkrio je u razgovoru za list Contro Copertina kako je Michael Schumacher kakvog smo nekada poznavali više ne postoji. Acciarijeve izjave pomalo su jezive jer navodi kako se Schumacher u potpunosti promijenio.

"Schumacher se više ne nalazi u komi, ali jednostavno više nije čovjek kojega smo poznavali na automobilističkim stazama. On je danas drukčija osoba, fizički i psihički, izmijenjene organske, mišićne i skeletne strukture. To je posljedica traumatske ozljede mozga koju je zadobio pri padu i udarcu glavom", rekao je Acciari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

German Ferrari driver Michael Schumacher adjusts his earplugs in the pits of the Nurburgring racetrack during the third free practice session on the eve of the Grand Prix of Europe, 29 May 2004 in Nurburg, Germany. AFP PHOTO JEAN-LOUP GAUTREAU, Image: 72912040, License: Rights-managed, Restrictions: DV1, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Schumacher je prije šest godina pao na skijanju u francuskim Alpama i udario glavom o kamen te je završio u komi iz koje se probudio kao potpuno drugi čovjek. O tome je prije nekolimo mjeseci govorio i njegov veliki prijatelj i bivši šef Jean Todt koji se s njim i dalje povremeno druži.

"Michael se nalazi u najboljim rukama. Pogledali smo zajedno jednu od utrka, ali naravno da naše prijateljstvo više nije kakvo je bilo ranije jer ne možemo voditi istu vrstu komunikacije. Ali Michael se ne predaje i nastavlja se boriti uz svoju obitelj", rekao je Todt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo