NOVE INFORMACIJE O SCHUMACHEROVOM STANJU: / 'Obitelj vjeruje u medicinsko čudo, on šalje signale iz svog svijeta'

Image
Foto: AFP

Obitelj sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera još uvijek vjeruje u njegov čudesni oporavak, prenose njemački mediji.

9.11.2017.
20:16
AFP
VOYO logo

Michael Schumacher stradao je prije gotovo četiri godine u skijaškoj nesreći u francuskom Meribelu, zadobivši teške ozljede glave. Nakon više operacija i nekoliko mjeseci provedenih u induciranoj komi 48-godišnji Nijemac se od rujna 2014. oporavlja u obiteljskoj vili u Švicarskoj, a o njegovu se stanju jako malo zna.

Povremeno se javi netko od Michaelovih prijatelja ili bivših kolega iz automoto svijeta i sudeći prema njihovim izjavama, stanje legendarnog vozača nije dobro. No, sada se javio neimenovani obiteljski prijatelj koji je za časopis Bunte istaknuo kako Michaelova supruga Corinna i djeca ne gube nadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Corinna i djeca se i dalje nadaju da će se dogoditi medicinsko čudo. Michael napreduje dobro s obzirom na okolnosti, a njegova sportska sprema mu pomaže u oporavku", izjavio je za BUNTE neimenovani prijatelj.

Daily Mail pak prenosi kako je obiteljski prijatelj Schumacherovih izjavio kako on 'šalje signale iz svog udaljenog svijeta'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schumacherova menadžerica i glasnogovornica Sabine Kehm odbila je komentirati spomenute izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo