MICHAELE, NE DAJ SE

NOVE INFORMACIJE O SCHUMACHEROVOM STANJU: ‘Obitelj vjeruje u medicinsko čudo, on šalje signale iz svog svijeta’

Obitelj sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera još uvijek vjeruje u njegov čudesni oporavak, prenose njemački mediji.

Michael Schumacher stradao je prije gotovo četiri godine u skijaškoj nesreći u francuskom Meribelu, zadobivši teške ozljede glave. Nakon više operacija i nekoliko mjeseci provedenih u induciranoj komi 48-godišnji Nijemac se od rujna 2014. oporavlja u obiteljskoj vili u Švicarskoj, a o njegovu se stanju jako malo zna.

Povremeno se javi netko od Michaelovih prijatelja ili bivših kolega iz automoto svijeta i sudeći prema njihovim izjavama, stanje legendarnog vozača nije dobro. No, sada se javio neimenovani obiteljski prijatelj koji je za časopis Bunte istaknuo kako Michaelova supruga Corinna i djeca ne gube nadu.

“Corinna i djeca se i dalje nadaju da će se dogoditi medicinsko čudo. Michael napreduje dobro s obzirom na okolnosti, a njegova sportska sprema mu pomaže u oporavku”, izjavio je za BUNTE neimenovani prijatelj.

Daily Mail pak prenosi kako je obiteljski prijatelj Schumacherovih izjavio kako on ‘šalje signale iz svog udaljenog svijeta’.

Schumacherova menadžerica i glasnogovornica Sabine Kehm odbila je komentirati spomenute izjave.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr