PREMIJERA HRVATSKOG SPORTSKOG PARA U LEDENOJ: / 'Ovo je ogromna stvar. Borit ćemo se za medalje'

Image

U četvrtak je službeno otvoreno 49. izdanje Zlatne piruete Zagreba, natjecanja u umjetničkom klizanju koje je danas startalo u Ledenoj dvorani Doma sportova, a potrajat će sve do subote navečer.

8.12.2016.
19:40
VOYO logo

Na jednom od najuglednijih i najstarijih klizačkih natjecanja u Europi premijeru su u Ledenoj imali naši Lana Petranović i Antonio Souza koji su trenutačno na iznenađujućem petom mjestu u kratkom programu sportskih parova.

'Nismo se nadali postolju'

"To je za nas ogromna stvar. Nismo mislili da ćemo biti u igri za postolje, a sada ćemo se boriti za medalje", zadovoljan je bio hrvatski Rus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lana i Antonio osobni rekord u kratkom programu popravili su za čak 7 bodova nakon što su ih danas suci ocijenili sa 53,14 bodova.

'Bilo je treme'

"Imali smo malu tremu, ipak smo prvi put nastupili zajedno u Zagrebu, ja pred svojom obitelji, prijateljima iz škole… Ali, zadovoljna sam. Bilo je greškica, ali nadam se da ćemo ih popraviti u subotu", rekla je Lana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plesni par Charlene Guignard i Marco Fabbri poveli su u kratkom plesu (72,46) i s vrha krenuli u obranu naslova u Domu sportova, a isto su napravili i njihove kolege u sportskim parovima. Nicole Della Monica i Matteo Guarise sa 64,54 boda drže prvo mjesto ispred ruskog para Kristine Astrahove i Alekseja Rogonova.

Rezultati

Sportski parovi - kratki program

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Nicole Della Monica, Matteo Guarise (Italija) 64,54 2. Kristina Astrahova, Aleksej Rogonov (Rusija) 63,82 3. Haven Denney, Brandon Frazier (SAD) 57,40 4. Ashley Cain, Timothy Leduc (SAD) 56,60 5. LANA PETRANOVIĆ, ANTONIO SOUZA (HRVATSKA) 53,14 …

Plesni parovi - kratki ples

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Charlene Guignard, Marco Fabbri (Italija) 72,46 2. Kaitlin Hawayek, Jean-Luc Baker (SAD) 70,12 3. Alisa Agafonova, Alper Ucar (Turska) 63,48 4. Betina Popova, Sergej Mozgov (Rusija) 60,70 5. Kavita Lorenz, Joti Polizoakis (Njemačka) 60,12

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike