'NASTAVI SE BORITI'

PREKRASNA HAMILTONOVA GESTA: Svjetski prvak napisao dirljivu poruku velikom Michaelu Schumacheru

Hamilton je ove godine po četvrti put postao svjetski prvak, a ujedno je preskočio Schumachera po broju ostvarenih pole-positiona.

Aktualni svjetski prvak u Formuli 1 Lewis Hamilton objavio je emotivnu poruku posvećenu najtrofejnijem vozaču svih vremena Michaelu Schumacheru. Britanac je istaknuo kako se svakodnevno moli za ozdravljenje legendarnog 48-godišnjeg Nijemca.

Michael Schumacher stradao je prije gotovo četiri godine u skijaškoj nesreći u francuskom Meribelu, zadobivši teške ozljede glave. Nakon više operacija i nekoliko mjeseci provedenih u induciranoj komi sedmerostruki svjetski prvak se od rujna 2014. oporavlja u obiteljskoj vili u Švicarskoj, a o njegovu se stanju jako malo zna.

BLISKI PRIJATELJ PROGOVORIO O SCHUMACHEROVOM STANJU: ‘Taksisti, recepcioneri, konobari… Svi me pitaju isto’

‘Molim se za tebe’

Hamilton je ove godine po četvrti put postao svjetski prvak, a ujedno je preskočio Schumachera po broju ostvarenih pole-positiona. Britanac ih trenutno ima 72, četiri više od Schumachera. Po broju pobjeda (62) još uvijek zaostaje za njemačkim vozačem (91), ali s obzirom da najavljuje da još godinama namjerava voziti, nije isključeno da će ga prestići i u ovoj kategoriji.

“Michaele, kad sam u Belgiji ove godine izjednačio tvoj rekord u broju pole-positiona, to mi je toliko puno značilo i bio sam istinski počašćen. Cijelo se vrijeme molim za tebe i tvoju obitelj. Nastavi se boriti”, napisao je Hamilton na Twitteru.

Povratak na Net.hr