NIJE JOJ LAKO / Potresni prizori. Schumacherova žena Corinna prvi put u javnosti nakon optužbi da laže, briznula je u plač

Image
Foto: Profimedia

Prvi put nakon što je javno optužena da laže, Corinna Schumacher izašla u javnost

22.7.2022.
14:53
Profimedia
VOYO logo

Legendarni Michael Schumacher je 2013. godine pretrpio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama. Legendarni vozač Formule 1 izgubio je kontrolu na skijama te je pao i glavom udario u kamen. Operiran je u nekoliko navrata te je nakon toga u induciranoj komi iz koje je izašao 2014. godine.

Iako je njegova glasnogovornica rekla kako reagira na dodire i zvuk, većih pomaka nema. Također, obitelj sedmerostrukog prvaka Formule 1 ne otkriva puno o njegovu stanju. Sada se javio Willy Weber, čovjek koji je brinuo o karijeri Michaela Schumachera, koji tvrdi kako njegova obitelj laže o zdravstvenom stanju legendarnog vozača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužio ih je i da su ga isključili iz svega nakon strašne nesreće.

Schumacher je, nakon što je napustio bolnicu u Grenobleu, oporavak nastavio u svojoj kući na Ženevskom jezeru. S obzirom na to da njegova obitelj malo govori o njegovu stanju, u javnost često dolaze neprovjerene priče i informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekoliko stotina puta sam pokušao kontaktirati Corrinu. Nikada mi nije odgovorila. Zvao sam i Jeana Todta koji mi je rekao da ne idem u bolnicu te da pričekam jer je još prerano. Kada sam zvao drugi dan nitko mi se nije javio. Nisam to očekivao od njih i zato sam ljutit. Maknuli su me na stranu, govorili su mi da je prerano, a sada prekasno", počeo je Weber.

Image
Image

Pojavila se u javnosti i plakala

"Prošlo je već devet godina, vrijeme je da kažu istinu. Mogao sam shvatiti kakva je situacija kada se to sve dogodilo, uostalom, uvijek sam radio sve da zaštitim privatni život Michaela i njegove obitelji. No, od tada od njih ne dobivamo ništa osim laži", poručio je bivši menadžer ponajboljeg vozača Formule 1 u povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obranu Schumacherovih stao je i Jean Todt koji je demantirao takve navode. "Meni Michael ne nedostaje. Ja ga stalno viđam. Istina je da gledamo zajedno utrke. Međutim, nedostaju mi stvari koje smo nekada radili zajedno", rekao je Todt za njemački RTL.

Image
Image

A sada je pak, po prvi put nakon što je javno optužena da laže, Corinna Schumacher, izašla u javnost. U društvu kćeri Gine nazočila je ceremoniji Motorworld, na kojoj je Michael Schumacher dobio nagradu pokrajine Sjeverne Rajne-Vestfalije za svoj humanitarni angažman. Nagradu je umjesto njega preuzela obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagrada je uručena Corinni koja je tijekom govora upravo Jeana Todta, briznula u plač.

"Bili smo nepobjediv tim. Michael je volio svoj posao, a tim je volio raditi za njega. Nedostaješ nam. Michael ima divnu obitelj, njegova supruga Corinna je jaka žena", rekao je Todt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo