SJAJAN NASTUP

POGLEDAJTE FANTASTIČNU DRUGU VOŽNJU FILIPA ZUBČIĆA: Ovako je stigao u sjajnu poziciju za osvajanje Malog kristalnog globusa

Zubčićevi glavni konkurenti za Mali kristalni globus u veleslalomu Alexis Pinturault i Marco Odermatt nisu uspjeli stići do postolja u Banskom

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić osvojio je prvo mjesto u veleslalomskoj utrci u Banskom. Zubčić je nakon prve vožnje bio drugi, ali je u drugoj vožnji dodatno stisnuo “gas” te stigao do prvog mjesta. Sjajan nastup Filipa Zubčića možete pogledati OVDJE.

Iza sebe je ostavio Mathieua Faivrea koji je zaostao 40 stotinki te Stefana Brennsteinera koji je zaostao 93 stotinke.

Zubčićevi glavni konkurenti za Mali kristalni globus u veleslalomu Alexis Pinturault i Marco Odermatt nisu uspjeli stići do postolja u Banskom. Pinturault je završio na 4. mjestu, dok je Odermatt završio peti.

ZUBČIĆ NAKON POBJEDE OPSOVAO U PRIJENOSU UŽIVO I IZNENADIO KOMENTATORE: ‘Ovo nismo čuli…’

Zubo drugi veleslalomaš svijeta

U poretku skijaša u veleslalomu Zubčić je skočio na drugo mjesto sa 468 bodova, a Pintaurault ima 22 više. Treći je Odermatt koji je danas bio šesti sa 445 bodova.

U ukupnom poretku skijaša Pintaurault vodi sa 974 mjesta, drugi je Odermatt sa 200 bodova manje, a treći je Austrijanac Marco Schwartz sa 692 boda. Zubčić je napredovao četiri mjesta i sada je šesti sa 584 boda.

Zubčiću je ovo treća pobjeda u Svjetskom kupu nakon Yuzawe i Santa Caterine.

Povratak na Net.hr