PLJUŠTE TUŽBE: / Schumacherova obitelj krenula u obračun!

Image
Foto: AFP

Obitelj Schumacher tužila je tri tabloida koji su donosili neprovjerene i izmišljene lažne vijesti oko zdravstvenog stanja legendarnog vozača Formule 1.

16.7.2015.
14:02
AFP
VOYO logo

Podsjetimo, Michael Schumacher teško je nastradao na skijanju krajem 2013. godine. Godinu dana nakon što se probudio iz inducirane kome i dalje je nepokretan, no tijekom najtežih dana za obitelj Schumacher, tabloidi su izmišljali cijele priče oko oporavka poznatog sportaša dok je još bio u komi.

Tako je Bunte donio priču da 'Michael ponekad otvara oči' i 'opet osjeća Corinninu ljubav'; Freizeit Revue je objavio: 'Fantastična vijest. Njegove prve riječi daju mnogo nade', a Freizeit Spaß je svijetu otkrio ekskluzivu - 'posebnu terapiju' za Michaela i pogrešno naveo čitatelje. Zapravo, radilo se o običnom razgovoru s liječnikom oko moguće rehabilitacije pacijenata koji su u komi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, brižna Corinna je njihovog zajedničkog doma napravila mali medicinski centar kako bi 46-godišnji Michael imao najbolju moguću skrb. Pravih informacija o oporavku nakon teške ozljede glave nema, samo špekulacije da je bivši višestruki prvak u Formuli 1 u invalidskim kolicima, ali da ne može pričati. Usput je krenula u pravni obračun s tabloidima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo