PEP ZNA SVE: / Uz Guardiolinu pomoć do najveće senzacije u povijesti ragbija!

Image
Foto: AFP

Iako u Hrvatskoj taj događaj prolazi pomalo u medijskoj sjeni, ovih se dana u Engleskoj održava Svjetsko prvenstvo u ragbiju.

25.9.2015.
6:45
AFP
VOYO logo

Već u prvom kolu ovogodišnjeg natjecanja Japan je pobijedio svjetskog prvaka iz 2007. Južnoafričku Republiku s 34:32 i ostavio u šoku sve koji prate ovaj sport. Stručnjaci tvrde da se radi o najvećoj senzaciji u povijesti ragbija!

"Ragbi i nogomet su slični"

Japansku reprezentaciju vodi australski stručnjak Eddie Jones koji je priznao da mu je u pripremi za Svjetsko prvenstvo pomogao i trener nogometaša Bayerna Pep Guardiola! Katalonskom stručnjaku očito nije dosta što je pokorio Europu s Barcelonom, a isto namjerava napraviti i s Bayernom. Počeo je bacati 'udicu' i u druge sportove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ragbi i nogomet su vrlo slični u smislu da se lopta uvijek mora kretati u prostoru, a Bayern i Guardiolin bivši klub Barcelona imaju najbolju pâs-igru ikad viđenu. Principi ragbija i nogometa su isti. Guardiola je najbolji nogometni trener na svijetu, a ja uvijek želim učiti od najboljih", objasnio je Jones koji je u prosincu bio kod Guardiole na učenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo