PALA I NEUGODNA RUSIJA: / Nije bilo briljantno, ali bodovi su u rukama Barakuda koje jure po prvo mjesto

Image
Foto: AFP

Hrvatska vaterpolo reprezentacija je u srijedu, u 2.

19.7.2017.
14:43
AFP
VOYO logo

Nakon uvjerljive pobjede protiv SAD-a, reprezentacije koja je u skupini D uz Barakude nominalno najjača, Hrvatska protiv Rusije nije pružila tako uvjerljivu predstavu. Međutim, dovoljno kvalitetnu da se uzmu novi bodovi. I to protiv momčadi za koju je Maro Joković kazao kako je fizički jaka i plivački spremna.

Prvo poluvrijeme u znaku Rusije

Nije sve bilo bajno u ovoj utakmici za Barakude. Prva četvrtina završila je vodstvom Rusa 3-1. No, nakon toga, Hrvatska je prebacila u višu brzinu. Druga četvrtina je, doduše, završila neriješeno 3-3, pa je Rusija na odmor otišla s plus 2 gola viška. Bilo je 6-4 za Rusiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sve nakon toga, išlo je na ruku našim vaterpolistima u bazenu u Budimpešti. Treća četvrtina i sve nakon toga, znači drugi dio utakmice, bilo je u znaku Barakuda.

IMPRESIVNO OTVARANJE SVJETSKOG PRVENSTVA: Hrvatska rasturila neugodne Amerikance, smiješi se prvo mjesto u skupini

Drugo poluvrijeme u znaku Barakuda

Prvo je Maro Joković dva puta realizirao igrača više, a u 22. minuti napokon je Hrvatska prvi puta povela na utakmici, Loren Fatović zabio je za 7-6. U posljednjih osam minuta Hrvatska je ušla sa vodstvom 8-7, a pobjeda je zapečaćena minutu i 22 sekunde prije kraja susreta kada je Ante Vukičević iskoristio igrača više za vodstvo 10-8, što je na kraju bio i konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji u našim redovima bili su Maro Joković sa 4 i Sandro Sukno sa 3 pogotka, a kod Rusa najbolji je bio Sergej Lisunov sa 2 gola. U drugoj utakmici naše skupine sastaju se SAD i Japan (srijeda 17.30 sati). Što se tiče Hrvatske, naša momčad u petak igra igra protiv slabašnog Japana (13,30 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo