REGIONALNA LIGA

OVO VATERPOLO NE PAMTI: Jug propisno osramotio Budvu! Crnogorci se crvene od srama

U posljednjem susretu 1. kola nove sezone regionalne vaterpolske Jadranske lige Jug je u Dubrovniku svladao Budvu s visokih 23-4.

Dubrovački vjesnik piše kako je Jug CO na nadigrao Budvu u Gružu u utakmici 1. kola Regionalne lige, ujedno prvoj službenoj utakmici u sezoni 2016./17. u kojoj brani čak četiri naslova (Kup Hrvatske, Regionalna liga, prvenstvo Hrvatske i Euroliga). Momčad Vjeka Kobeščaka je bila bolja od crnogorskog sastava s 23-4.

Budva se vratila u elitno društvo

“Budva je povela s 2:1, imala napad i za više. Zatražili su gosti minutu odmora, a Jugov trener Vjekoslav Kobešćak je to iskoristio te vratio početnu sedmorku, koja se prvo obranila, a zatim izjednačila na 2:2 (Joković). I onda je krenulo”, stoji u izvještaju Dubrovačkog vjesnika koji ističe i kako se Budva nakon sezone Druge lige vratila u elitno društvo, ali je daleko od elite, onih najboljih, tamo gdje je bila unatrag nekoliko sezona.

‘Budva je miljama daleko od vrha na kojem je Jug’

“Tada je ne samo u Regionalnoj ligi, već i u Euroligi, znala parirati najboljima, a danas je miljama daleko od vrha na kojem je dubrovačka momčad”, izvještava Dubrovački vjesnik. U ranije odigranim susretima Primorje je svladalo splitski Jadran sa 10-5, Partizan je bio bolji od Mornara sa 9-8, a Jadran iz Herceg Novog od Vojvodine sa 9-5.

Povratak na Net.hr