OSIGURANA TREĆA MEDALJA: / Sjajna stolnotenisačica Sandra Paović u finalu turnira u Riju

Image
11.9.2016.
20:46
VOYO logo

Paović je ulaskom u finale osigurala treću medalju za Hrvatsku na POI u Rio de Janeiru nakon što je Zoran Talić osvojio srebro u skoku u dalj, a Velimir Šandor broncu u bacanju diska.

Paović je u Rio stigla kao aktualna svjetska i europska prvakinja, a svoj pobjednički niz nastavila je i u dvorani Riocentro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi Njemica Grebe

"Ovaj turnir je iznimno težak za Sandru jer od nje svi očekuju, ne samo medalju već i zlato," kazala je trenerica hrvatske reprezentacije Mirela Šikoronja.

Nakon što je dobila prva dva seta, Paović je u trećem setu imala vodstvo 9-5, a potom i meč loptu na 10-9. No, ipak je ispustila set. Četvrti set je bio izjednačen do 9-9, a tada je Sandra dobila dva vezana poena za pobjedu i ulazak u finale gdje je očekuje Njemica Steffi Grebe koja je sa 3-2 pobijedila Ukrajinku Antoninu Khodzjnsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Litovčenko je iznimno neugodna suparnica. Bio je to fizički i psihološki težak meč," dodala je Šikoronja.

Mužinić nije uspjela

Nažalost, Anđela Mužinić nije se uspjela plasirati u polufinale kategorije 3 nakon što je u četvrtfinalu izgubila od prve igračice svijeta Šveđanke Anne-Carin Ahlquist 2-3 (11-3, 10-12, 7-11, 11-3, 5-11).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada Splićanka je gubila 0-1 i 1-2 u setovima i oba se puta vraćala. Nažalost, odlučujući, peti set je ipak otišao na švedsku stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo