OPTUŽBE JUGAŠA NA RAČUN TALIJANSKOG PRVAKA: / PRO Recco nas pokušava destabilizirati

Image
Foto: PIXSELL

Između dva kluba postoji prešutan dogovor još iz prijašnih vremena,,,

7.5.2018.
14:09
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje Tomislav Dumančić komentirao je u ponedjeljak u Dubrovniku informaciju da su Jugovi igrači Marko Bijač i Vincenzo Renzuto potpisali za PRO Recco istaknuvši kako je riječ o neuspjelom pokušaju destabilizacije Juga, na kojem je prvak Italije u posljednje dvije sezone na završnim turnirima Lige prvaka 'lomio zube'.

Dumančić je na konferenciji za medije podsjetio kako između dva kluba postoji prešutan dogovor još iz vremena bivšeg Jugovog predsjednika Lukše Jakobušića, da se 'igrači neće dirati prije kraja sezone'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće im uspjeti

"Informaciju o potpisu Bijača i Renzuta za PRO Recco saznao sam iz medija. Znamo da im na kraju sezone istječu ugovori, ali ako je Recco to ipak napravio, to ide Reccu na čast. Kao i proteklih godina, pokušaj destabilizacije im neće uspjeti", smatra Dumančić.

Trener Juga CO Vjekoslav Kobešćak istaknuo je uoči utakmice 14. kola A skupine LEN Lige prvaka između Juga CO i moskovskog Dinama, koja se u srijedu, 9. svibnja, od 20.30 sati, igra na dubrovačkom bazenu Gruž, kako je meč s ruskim sastavom presudan za plasman na završni turnir u Genovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo uzeli neke bodove i nismo bili konstantni u formi. U ovu smo se situaciju sami doveli. Treba nam pomoć publike kako bismo došli na Final 8, a potom da sve zaokružimo naslovom prvaka Hrvatske. Time bismo ispunili ciljeve u sezoni", izjavio je Jugov strateg.

Kobešćak je naglasio kako sastav Dinama čine najbolji ruski reprezentativci, uz tri srpska internacionalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali su slične oscilacije u igri kao i mi, ali su iskusni. I njima je ovo kvalifikacijska utakmica. Bit će to spektakl", ocijenio je Kobešćak.

Lončar uvjeren u uspjeh

Jugov centar Luka Lončar naglasio je kako je dubrovački sastav u dobroj situaciji s obzirom da su gotovo svi ovosezonski ciljevi uspunjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bitno je dobro se psihološki pripremiti, biti što mirniji i opušteniji, jer želja i motiv nisu upitni. Dovoljno imamo pristiska, ne trebamo ga dodatno sebi nametati. Onda ćemo odigrati pravu utakmicu", rekao je Lončar.

Lončar smatra kako su Rusi kao reprezentacija u uzletu, a Dinamo je njihov najjači klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Treba ih svakako poštovati, ali treba u bazen ući svom snagom te pokazati da mi zaslužujemo mjesto na Final 8. Vjerujem da ćemo imati podršku navijača. Tako je bilo uvijek kad nam je trebalo", istaknuo je Lončar.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo