NOĆ SVJETSKIH PRVAKA: / Sandro Sukno isti dan proglašen najboljim na svijetu i u Hrvatskoj

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Stručni je žiri Suknu dodijelio 46 od mogućih 49 bodova, a na drugom je mjestu završio Luka Lončar.

15.12.2017.
22:50
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije i igrač talijanskog Pro Recca Sandro Sukno proglašen je u petak na prigodnoj proslavi "Noć svjetskih prvaka" u zagrebačkom hotelu Westin najboljim vaterpolistom Hrvatske u 2017. godini. Najboljeg hrvatskog vaterpolista izabrao je žiri u 30. izboru Večernjeg lista u kojem su bili igrači koji su na SP-u u Melbourneu osvojili zlato i nihov izbornik - Frano Vićan, Samir Barač, Zdeslav Vrdoljak, Miho Bošković, Teo Đogaš, Igor Hinić i Ratko Rudić.

Oni su Suknu dali 46 od mogućih 49 bodova, drugi je Luka Lončar iz Jug CO s 40, a treći Marko Bijač (Jug CO) s 24 boda. Po izboru žirija najbolja momčad godine je: Bijač, Bušlje, Sukno, Šetka, Garcia, Joković i Lončar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećanje na Budimpeštu

Proslava "Noći svjetskih prvaka" bila je izvrsna prigoda za podsjećanje na finale ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Budimpešti u kojem je Hrvatska s 8-6 pobijedila Mađarsku i po drugi put se okitila naslovom najbolje vaterpolske momčadi svijeta, a svečanosti je nazočilo i 11 od 13 vaterpolista koji su u Budimpešti dobili zlatna odličja. Zbog klupskih obveza jedino nije mogao doći najtrofejniji hrvatski reprezentativac Andro Bušlje koji u svojoj kolekciji ima 17 od 18 odličja koliko ih je na velikim natjecanjima u posljednjih deset godina osvojila hrvatska vaterpolska reprezentacija, te mladi Ante Vukičević.

Posebni razlog za slavlje imao je Sandro Sukno koji je isti dan proglašen i najboljim vaterpolistom svijeta protekle sezone u izboru portala Total Waterpolo .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo