NEMA DOBRIH VIJESTI: / Strani mediji objavili su uznemirujuće informacije o Schumacherovom stanju

Image
Foto: AFP, UTA TOCHTERMANN

Stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera se pogoršalo, objavio je talijanski dnevnik Corriere dello Sport, pozivajući se na američki NewsEveryDay.

7.5.2016.
13:56
AFP, UTA TOCHTERMANN
VOYO logo

Citirajući neimenovanog neurokirurga upućenog u Schumacherovo stanje, spomenuti mediji navode da će biti čudo ako 47-godišnji Nijemac preživi. Izvještaj se time nadovezao na izjavu bivšeg predsjednika Ferrarija Luce di Montezemola koji je prošli mjesec rekao da Schumacherovo stanje nije dobro.

Image
TEŠKI TRENUCI SPORTSKE LEGENDE: /

Schumacherovo stanje nije dobro

Image
TEŠKI TRENUCI SPORTSKE LEGENDE: /

Schumacherovo stanje nije dobro

Poruka glasnogovornice

Službenih informacija nema, a vozačeva je glasnogovornica Sabine Kehm prije nekoliko dana pustila još jedno priopćenje s već uobičajenim riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znamo što se dogodilo i to se ne može promijeniti. Možemo se samo nadati da će uz strpljenje i podršku svih Michael jednog dana ponovno biti s nama", priopćila je glasnogovornica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spao na 45 kilograma?

Schumacher je u skijaškoj nesreći francuskom Meribelu u prosincu 2013. zadobio teške ozljede glave zbog kojih je neko vrijeme bio u induciranoj komi. Danas se oporavlja u obiteljskoj kući u Švicarskoj, a strani mediji procjenjuju da su troškovi njegove rehabilitacije premašili 16 milijuna eura.

Corriere dello Sport podsjeća i na izjavu Jean-Francoisa Payena, liječnika koji je brinuo o Schumacheru u Grenobleu, kako će rehabilitacija trajati najmanje tri godine. Dosad su prošle već dvije i pol, a dio je medija posljednjih mjeseci pisao kako je Schumacher spao na samo 45 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo