NAPOKON STIGLE VIJESTI O SCHUMACHEROVOM STANJU: / Nije vezan za krevet, agentica ima poruku za navijače

Image
Foto: AFP

Uskoro će biti pet godina od tragedije sa skijališta, ali i Michaelov 50. rođendan

17.12.2018.
11:54
AFP
VOYO logo

Za točno dvanaest dana bit će pet godina otkako je Michael Schumacher doživio nesreću na skijanju zbog koje je pao u komu, proveo u njoj šest mjeseci i nestao iz fokusa navijača koji su pratili svaki njegov korak. Najtrofejniji vozač Formule 1 svih vremena nalazi se u svojoj raskošnoj vili na obali Ženevskog jezera u kojoj nastavlja svakodnevnu borbu pokušaja vraćanja u kakvu-takvu zdravstvenu normalu.

Podsjećajući na zavjet šutnje kojim je obavijeno sve vezano uz legendarnog vozača, Daily Mail donosi neke novosti vezane uz zdravstveno stanje uskoro 50-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačno neka novost

'Nije vezan za krevet niti ovisi o cjevčicama. Vjeruje se da prima opsežnu medicinsku i terapijsku pomoć vrjedniju više od 50.000 funti tjedno (više od 400.000 kuna).'

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER
Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

Isti izvor piše da Michael živi u glavnom dijelu kuće, a ne, kako se prije navodilo, u jednoj od zgrada uz nju koja je pretvorena u kakav bolnički objekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Michael je uvijek jasno razdvajao život profesionalnog sportaša od obiteljskog, čak i onda kad je bio na vrhuncu karijere. Isto to želi i njegova obitelj", riječi su Sabine Kehm, glasnogovornice obitelji koja vodi brigu da ništa što ne smije napušta zidove Schumacherove vile.

Rođendanski poklon

Među onima koji imaju pristup bivšem vozačkom asu je Jean Todt, nekadašnji šef Ferrarijeve F1 momčadi za koju je Schumacher nastupao, ne i Rubens Barrichello, Michaelov nekadašnji momčadski kolega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rečeno mi je da moj dolazak ne bi koristio niti meni niti njemu. Nemam novosti vezanih uz njegovo stanje, ali moramo poštivati želje obitelji", citiraju se Barrichellove riječi.

Dana 3. siječnja 2019. Schumacher će napuniti 50 godina. Kehm poručuje navijačima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Približava se njegov 50. rođendan, a najbolji dar za Michaela i njegovu obitelj koji navijači mogu dati jest da ga pamte onakvog kakav i jest, kao najboljeg vozača i rušitelja rekorda."

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo