SAMANTA FABRIS

NAJBOLJA HRVATSKA ODBOJKAŠICA POBJEGLA JE IZ RUSIJE U POSLJEDNJI TREN: ‘Čim se to dogodilo, klub mi je kupio karte’

Fabris trenutno nastupa za Dinamo iz Kazanja, a po povratku kući otišla je u samoizolaciju

Pandemija koronavirusa zaustavila je sportska događanja u svijetu. Najdulje se igralo u Rusiji i Turskoj, zemljama u kojima je zbog strogih režima usporeno širenje virusa, no ipak su donesene mjere kojima su zatvorene granice.
Jedna od sretnih koja je uspjela posljednjim letom napustiti Rusiju je najbolja hrvatska odbojkašica Samanta Fabris.

“Tursko i rusko prvenstvo se najduže igralo, a još se igra samo u Bjelorusiji. Prije dva dana proglasili su prekid ruskog prvenstva i morali smo stati. Čim se to dogodilo iz kluba su nam kupili karte i uhvatila sam zapravo zadnji let, nakon toga su obustavljeni internacionalni letovi”, rekla je Fabris za HRT.

ONI TO RADE U TIŠINI, BEZ NASLIKAVANJA I KAMERA: BBB-ovci pomogli legendi čija je zgrada stradala u potresu; ‘To su dečki velikog srca’

Odmah u izolaciju

Fabris trenutno nastupa za Dinamo iz Kazanja, a po povratku kući otišla je u samoizolaciju.

“Prvi dan sam samo spavala, nisam bila produktivna. Bit će vremena za gledanje filmova, počela sam učiti ćirilicu, budući da ostajem još dvije godine bit će mi lakše, rekla je Fabris koja je produžila ugovor s Dinamom na još dvije sezone. Produžili su im karantenu do 18.4. Stanje je kaotično, ali odbojka i cijeli sport padaju u drugi plan”, zaključila je Fabris.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr