MLADOST OSTALA BEZ LIGE PRVAKA: / Zagrepčani pozraženi od Ortigia, okreću se domaćem prvenstvu

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

U redovima Žabaca po dva gola zabili su Luka Bajić i Konstantin Kharkov dok su Cosmin Radu, Lovre Miloš, Andro Bušlje i Mislav Vrlić upisali po jedan pogodak

15.11.2020.
15:50
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti ostali su bez plasmana u Ligu prvaka nakon što su u finalu turnira u talijanskoj Siracusi poraženi od domaćeg sastava Ortigia s 9:8.

Mladost je na turnir oslabljena za neke ključne igrače i hrabrom igrom izborila finale, ali to im nije bilo dovoljno za pobjedu nad domaćinima u završnici. Utakmica je od samog početka bila izjednačena što najbolje pokazuje podatak da je u trećoj četvrtini postignut samo jedan pogodak. Imala je Mladost i vodstvo početkom posljednje četvrtine ali Talijani ubrzo preokreću rezultat. Luka Bajić zabio je za 8:8, a Massimo Giacoppo 42 sekunde prije kraja zabija za Ortigiju i postavlja konačni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Žabaca po dva gola zabili su Luka Bajić i Konstantin Kharkov dok su Cosmin Radu, Lovre Miloš, Andro Bušlje i Mislav Vrlić upisali po jedan pogodak.

"Žapci" se sada okreću prvenstvu Hrvatske - već 20. studenog očekuje ih gostujuća utakmica sa Solarisom, a 22. studenog putuju u Split na susret s Mornar Brodospasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo