'Muke' nove snježne kraljice: 'Nisam htjela kršiti vaš zakon'

'Nisam htjela kršiti vaš zakon jer još nemam 18 godina. Uostalom, po zakonima moje zemlje piti alkohol ne smije se sve do 21. No, dopušteno mi je otvarati pjenušac i to ću i nastojati raditi.

7.1.2013.
9:08
VOYO logo

Sedamnaestogodišnja Amerikanka Mikaela Shiffrin oduševila je skijaški svijet pobjedom na Sljemenu nakon koje je otvorila šampanjac, ali ga nije niti 'liznula'.

"Nisam htjela kršiti vaš zakon jer još nemam 18 godina. Uostalom, po zakonima moje zemlje piti alkohol ne smije se sve do 21. No, dopušteno mi je otvarati pjenušac i to ću i nastojati raditi", izjavila je nova snježna kraljica za Večernjak pa dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mama Elisabeth stalno putuje sa mnom, tako uza sebe stalno imam djelić svog doma. Osim toga, mama je tu i da me podsjeti na školske obveze. Prije sezone i poslije sezone pohađam nastavu, no četiri mjeseca sam na putu pa zato komuniciram s učiteljima elektroničkom poštom. Zdravo je imati i drugu stranu života. Svaki dan pokušavam naći barem sat vremena za učenje", kaže srednjoškolka koja se oduvijek divi Janici Kostelić koja je s 24 godine već otišla u sportsku mirovinu:

"Sjećam je se, stalno sam je gledala. U jednoj od prvih utrka koje sam gledala vozila je baš Janica. Gledala sam je i kada sam imala pet godina i nisam imala pojma koliko veliku sportašicu gledam. Skijala je tako lako, fluidno, učinila je da skijanje izgleda kao ples. Ne znam kakva je Janica bila dok je skijala, no sada mi svako malo pošalje mail potpore. Jednom mi čestita, drugi put mi poruči da ću imati više sreće drugi put, treći put mi da savjet. Kada bih ja bila tako uspješna kao Janica, vjerojatno bih i ja otišla mlada i počela se baviti nečim drugim", kaže Mikaela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo