Šteta! Prekinuta velika tradicija Medveščaka!

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka izgubili su u gostima kod Villacha 4:2 u 1. kolu drugog kruga EBEL lige, u borbi za poredak od 1. do 6. mjesta.

22.1.2013.
22:35
VOYO logo

Domaća momčad povela je u 4. minuti pogotkom Justina Taylora. U zadnjoj minuti prvog dijela, Andy Sertich je poravnao rezultat s igračem manje. Dario Kostović u 30. je minuti doveo Zagrepčane u vodstvo 2:1. No, radost nije dugo trajala, jer je samo dvije minute kasnije Nikolaus Hartl poravnao na 2:2. Pri kraju ogleda je Villach osigurao pobjedu. Prvo je u 54. minuti Scott Hotham zabio s igračem više, a onda je u zadnjoj minuti Markus Peintner postigao pogodak u praznu mrežu. I tako je prekinuta tradicija duga već dvije sezone, da Medveščak pobjeđuje kada Kostović zabije gol. Bio je ovo peti susret ovih suparnika u tekućoj sezoni. U svih pet su slavili domaćini u 60 minuta igre. Igrači Villacha vjerojatno se itekako rado sjećaju sraza početkom prosinca, u kojem su pred svojim navijačima slavili s nevjerojatnih 11:2. 'Medvjedima' slijede dvije domaće utakmice, protiv KAC-a u petak, odnosno Linza u nedjelju, u zagrebačkoj Areni. S prenesenim bodovima iz prvog kruga (Vienna Capitalsi su prenijeli četiri boda, Medvečak tri, Graz dva, Villach jedan, a KAC i Linz 0 bodova), Medveščak je trenutno treći u prvoj skupini s 3 boda, koliko ima i Villach na drugom mjestu. Vode Vienna Capitalsi sa 6 bodova. Za poredak od 1-6 mjesta:

Villach - Medveščak 4:2 Graz - Linz 4:7 KAC - Vienna Capitals 0:3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Vienna Capitals 6, 2. Villach 3, 3. Medveščak 3, 4. Linz 2, 5. Graz 2, 6. KAC 0.

Za poredak od 7-12 mjesta: Alba Volan - Olimpija 2:3 Salzburg - Dornbirn 5:4 penali Znojmo - Innsbruck 2:3 Redoslijed: 1. Salzburg 5, 2. Znojmo 4, 3. Olimpija 3, 4. Innsbruck 2, 5. Alba Volan 2, 6. Dornbirn 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo