'OVO MI JE ŠKOLA'

MEDALJA JE IZOSTALA, ALI SARA NE PLAČE: ‘Prije dvije godine bismo potpisali i ovaj rezultat i ovaj plasman’

Dan nakon nastupa u finalu Svjetskog prvenstva i osvojenog četvrtog mjesta hrvatska bacačica koplja Sara Kolak bila je znatno raspoloženija.

Sara je kao aktualna olimpijska pobjednica iz Rio de Janeira i atletičarka s najboljim ovosezonskim rezultatom u svijetu bila u najužem krugu kandidatkinja za zlato. Na koncu joj je izmaklo pobjedničko postolje, hitac od 64.95 metara iz druge serije bio je dovoljan za četvrto mjesto.

NIŠTA OD ODLIČJA: Sara Kolak ostala korak do medalje, svjetsko zlato slavi njezina najveća suparnica

NIJE TRAŽILA ALIBI U PROBAVNIM SMETNJAMA: ‘Ovo je razočaranje, ali vratit ću se, ja sam olimpijska pobjednica’

‘Sjest ćemo na kavu i popričati’

“Prije dvije godine bismo potpisali ovaj rezultat i ovaj plasman. Zadovoljna nisam potpuno, ali sam pozitivna, to je jedna škola”, rekla je Kolak za HRT.

S trenerom Andrejem Hajnšekom još uvijek nije proanalizirala svoj nastup u Londonu.

“U miru ćemo sjesti na kavu i popričati kako treba. Još slijedi analiza, ali okrenuli smo se već sljedećim natjecanjima, finalu Dijamantne lige i Hanžekovićevom memorijalu. Teško je vratiti se i reći da bih nešto mijenjala. U utorak je to bio moj maksimum”, objasnila je 22-godišnja Ludbrežanka.

‘Znam se nositi s pritiskom’

Dodala je kako uopće nije bila pod pritiskom zbog činjenice da je olimpijska pobjednica i vlasnica najboljeg ovogodišnjeg rezultata.

“U redu se nosim s pritiskom i ne razmišljam o tome. Znam koji je dio mojeg posla, koliko sam spremna i što trebam napraviti”, zaključila je Sara.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr