LUKA RADONIĆ PRIDRUŽIO SE BRAĆI SINKOVIĆ U ČETVRTFINALU: / Uzbudljivo je u austrijskom Linz-Ottensheimu

Image
Foto: PIXSELL

Četvrtfinalne utrke muških dvojaca bez na rasporedu su u srijedu od 11.13 sati

25.8.2019.
14:01
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski veslač Luka Radonić je osvajanjem trećeg mjesta u svojoj kvalifikacijskoj skupini na Svjetskom prvenstvu u austrijskom Linz-Ottensheimu izborio plasman u četvrtfinale u konkurenciji lakih samaca i tako se pridružio braći Sinković koja su najboljim vremenom kvalifikacija u jutarnjem terminu izborili četvrtfinale u dvojcu bez.

Image
'JE*OTE, A JA ZA SEBE KAŽEM DA PUNO TRENIRAM': /

Sinković šokirao fanove, pogledajte kako mu izgleda ruka nakon treninga

Image
'JE*OTE, A JA ZA SEBE KAŽEM DA PUNO TRENIRAM': /

Sinković šokirao fanove, pogledajte kako mu izgleda ruka nakon treninga

Ostvario vijeme sedam minuta, 27 sekundi i 100 tisućinki

Radonić je ostvario vijeme sedam minuta, 27 sekundi i 100 tisućinki, a ispred njega su ciljem prošli Britanac Samuel Mottram (7:11.480) i Slovenac Rajko Hrvat (7:15.290). Iz svake od šest skupina izravno su po trojica najboljih izborili plasman u četvrtfinale, dok će ostali morati u repesaž koji je na rasporedu u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski ženski četverac

Kroz repesaž će mjesto u polufinalu pokušati izboriti hrvatski ženski četverac u sastavu Marcela Milošević, Bruna Milinović te Ivana i Josipa Jurković, koje su svojoj kvalifikacijskoj skupini osvojile peto mjesto s vremenom 6:57.450 minuta, a samo su dvije najbrže posade izravno izborile polufinale. Repesaž za ženske četverce na rasporedu je u utorak.

Valent i Martin Sinković su za šest minuta, 26 sekundi i 710 tisućinki došli do cilja i pobjede u prvoj kvalifikacijskoj skupini dvojaca bez, a stvorili su gotovo dvije i pol sekunde prednosti pred Australcima Samom Hardyjem i Joshuom Hicksom (6:29.130). Uz hrvatski i australski dvojac iz prve kvalifikacijske skupine su se u četvrtfinale plasirale danska (6:33.150) i američka posada (6:34.150).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sestre Krakić nisu bile uspješne

Sestre Izabele i Žana Krakić nisu bile jednako uspješne u konkurenciji ženskih dvojaca bez i plasman u četvrtfinale morat će pokušati izboriti u repesažu. One su u svojoj kvalifikacijskoj skupini osvojile zadnje, peto mjesto s vremenom 7:35.210 minuta.

U nedjelju (16.57 sati) će u kvalifikacijama još nastupiti i Damir Martin u samcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrtfinalne utrke muških dvojaca bez na rasporedu su u srijedu od 11.13 sati, a laki samci će se za polufinale boriti istoga dana od 13.41 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo