Sedma utrka sezone / Jurnjava po cestama Monaca: Charles Leclerc najbrži u kvalifikacijama!

Image

Perez i Verstappen završili na trećem i četvrtom mjestu u kvalifikacijama, a u utrci se nadaju preskočiti Carlosa Sainza.

28.5.2022.
18:12
VOYO logo

Charles Leclerc kvalificirao se na prvo mjesto na Veliku Nagradu Monaca. Fantastični vozač Ferrarija time je drugu uzastopnu godinu završio na prvom mjestu u kvalifikacijama u njemu rodnoj zemlji.

Ipak, Leclerc se nada puno boljoj sreći u ovogodišnjoj utrci. Prošle godine nije ni započeo utrku nakon što je Ferrari, doslovno, petnaest minuta prije početka utrke uočio probleme na bolidu zbog kojih nije mogao voziti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlična je vijest za sve Tifose što se Carlos Sainz kvalificirao kao drugi. Ferrari se nada pobjedi 1-2 u utrci, a u prilog im ide činjenica da je pretjecanje po ulicama Monte Carla zaista težak zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljstvo u Red Bullu

U prošloj je utrci Red Bull preuzeo vodstvo u oba prvenstva. Max Verstappen iskoristio je odustajanje Leclerca i s pobjedom u Španjolskoj stigao do vodstva u poretku vozača, dok je Sergio Perez drugim mjestom donio vodstvo u poretku konstruktora s 26 bodova prednosti.

Upravo su Perez i Verstappen završili na trećem i četvrtom mjestu u kvalifikacijama, a u utrci se nadaju barem preskočiti Španjolca, s obzirom na to da je Leclerc kroz sezonu pokazao puno snažniju formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo