JUG PRIUŠTIO OLYMPIACOSU PRVI PORAZ: / Mladost bolja od Marseillea, Barceloneta prejaka za Jadran

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Jug su do pobjede vukli Paulo Obradović, Loren Fatović i Luka Lončar sa po tri gola te sjajni vratar Toni Popadić

5.2.2020.
23:05
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja napravili su veliki korak prema plasmanu na "Final 8", nakon što su u susretu 8. kola A skupine Lige prvaka na plivalištu Gruž pobijedili Olympiacos sa 13:9, nanijevši grčkom prvaku prvi poraz.

Dubrovački sastav je izborio važnu pobjedu protiv europskog doprvaka, a ključnim se pokazala druga četvrtina koju je Jug dobio sa 5:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiakos je poveo 3-1, no Jug se potom razbudio i zabio šest golova u nizu za vodstvo 7:3. Na poluvremenu je momčad Vjekoslava Kobešćaka imala pet golova prednosti (9:4) i u nastavku susreta uspjela je sačuvati prednost.

Jug su do pobjede vukli Paulo Obradović, Loren Fatović i Luka Lončar sa po tri gola te sjajni vratar Toni Popadić. Kod gostiju najefikasniji su bili Maro Joković i Stefan Mitrović sa po dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Jadrana, pobjeda Mladosti

U drugom susretu iz ove skupine Jadran je na gostovanju izgubio od Barcelonete 12:16 upisavši i šesti poraz. Splićani su se dobro držali prve tri četvrtine i uoči posljednjih osam minuta gubili su 10:11. No, posljednju dionicu Španjolci su dobili sa 5:2 i dohvatili bodove.

Kod Barcelonete najefikasniji su bili Alvaro Granados s pet i Alexandre Bodegas sa četiri gola, dok su Jadran predvodili Rino Burić, Ivan Domagoj Zović i Nathan Power sa po dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiacos sa 19 bodova drži vrh ljestvice u A skupini, na drugom mjestu je Barceloneta sa 18 bodova, dok je Jug AO treći s 17 bodova. Splitski Jadran je sedmi sa četiri boda.

Treći hrvatski predstavnik u Ligi prvaka, zagrebačka Mladost je u susretu 8. kola skupine B Lige prvaka kao gost svladala francuski Marseille sa 14:11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladost je četvrta na ljestvici sa 16 bodova, koliko ima i treći OSC, dok je Marseille šesti s devet bodova. Nas vrhu su Pro Recco sa 20 i Ferencvaros sa 17 bodova.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo